40èv körüliek szülők miért ritka az hogy ennyi idősen nagyszülő lesz?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 17:32
41/68 anonim válasza:
Haha. Mert nem fordulsz meg kisebbségi óvodákban, azért nem ismersz 40-es nagymamákat. Ki kell ábrándítsalak. Vannak. Üdv, egy borsod megyei szegregált oviból.
42/68 anonim válasza:
Aha én miskolcon nem ismerek egyet se se barcikán ózdon 1-2-t a környező falvakba se ismerek ilyet rudabányán talán de oda nem járok így nem tudom
43/68 anonim válasza:
Barcikán is van, rudabányán is, kazán is, nem tudom, hogy mennyire vagy ismerős a lyukóvölgyben és egyéb, szinte csak kisebbség által lakott falvakban. De nem baj, ha tájékozatlan vagy, csak ha valaki meg nem, akkor ne hazudtold már meg!
44/68 anonim válasza:
43# ja mert egy olyan ovodába dolgozol ha jól értem akkor 2 teljes megye lakosságára rá kell ezt húzni? Kazát meg ne említsük mert ott egy családba vannak 30-an főleg a sólyombányán én meg kérlek alásan barcikai vagyok és nem egy embert ismerek és senki de senki nem lett 40 évesen nagyszülő
45/68 anonim válasza:
Na, hát én is barcikai vagyok. És én meg ismerek. Vagy ha te nem ismered, akkor nincs is? 🙄
46/68 anonim válasza:
Ja, és nem, nem az eszterláncban dolgozom. Az nem szegregált, amúgy sem állami.
47/68 anonim válasza:
Barcikai vagy? Aha és ha te ismersz olyan embert akkor csak olyan van?
48/68 anonim válasza:
Ki mondta, hogy csak olyan van? Csak azt mondtam, hogy van. Szedd már össze magad!
49/68 anonim válasza:
múlthéten egy 18 körüli cigánylánnyal és két óvodás korú kisgyermekével utaztam a trolin az orczy térről a körútig, a harmadik gyermeke a hasában volt, velük volt a férje, vagy barátja is, nem tudtam eldönteni, melyik pozícióban, de ő sem volt idősebb. szerintetek a lány anyukája, vagyis a nagymama hány éves lehet? akár 40 alatti is lehet simán.
nem minden társadalmi rétegben néznek teherként a gyermekre. van akiknek lehetőség. fogadjátok el. áldás, békesség!
50/68 anonim válasza:
Na azért abban a rétegben (tisztelet, mély tisztelet a kivételnek) sem azért születnek azok a gyerekek kivétel nélkül, mert nem tehernek néznek rá. Lóf.szt. Nem védekeznek, sokszor azt sem tudják, mi az, ezért jön a kölyökpotyi ész nélkül. Én is tudok olyan 20 év forma cigánylányról, akinek már négy gyereke biztosan van (talán már öt is), zömmel mind más apától, egyet "nevel" ő egyedül, az összes többi vagy állami gondozásban, vagy adoptálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!