Hogy értessem meg vele, hogy nem bunkóságból tettem?
Én csak azt nem értem, hogy miért nem kérdezted meg tőle, hogy mutathatsz-e pár mozdulatot. Mondjuk az is fura, hogy nyilván nem akartad őket leverni, akkor meg mitől fosta magát annyira össze az öregasszony.
Nem lehet, hogy téged alapvetően agresszívnek/hirtelen haragúnak ismernek, és emiatt tartanak tőled? Mert akkor érthető lenne a reakciójuk.
#3:+1
És még: Alapvetően, ha nincs bevezetve a dolog - azaz megemlítve, hogy "Öcsém! Mutatok pár trükköt.", de méginkább, hogy ő kéri és te mutatod mondjuk 1-2 m távolságból - addig az ember érzelmileg úgy reagál a támadás imitálására, mint a valódi támadásra. Az, hogy utána mentél, csak fokozta ezt a sz@r helyzetet.
Helyes, hogy bocsánatot kértél, majd megenyhülnek. Te meg legközelebb ne legyél ennyire meggondolatlan!
Meg kellett volna kérdezned, hogy mutass-e pár mozdulatot.
Szerintem az emberek nagyrésze nem értékelné, ha valaki csak úgy elkezdene árnyékboxolni előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!