Hogy értessem meg vele, hogy nem bunkóságból tettem?
Ötös és tizes vagyok.
Kis kiegészítés:
"akkor még nem vágtam le hogy megijedt, mentem utána és folytattam az árnyékboxot, de utána már abbahagytam mert láttam akkor már hogy félt, segítségért kiáltott meg nagyon gyorsan vette a levegőt."
Ez is nagy hülyeség tőled. Látod hogy megy el, de te mész utána és ütöd a levegőt mint egy idióta. SWTOR-ban is tapasztaltam már ilyen idiótát. Klánon belül néha PvP zónában kell intézni valami küldetést. Oké, értem én, hogy PvP zóna meg miegyéb, szabad a harc. De a feladat végeztével távoznék onnan, de nem lehet mert az idiótája fut felém, én meg el. JELEZVE hogy nem akarok harcolni. De az idióta csak jön utánam, jön és jön. Végül megállok és HAGYOM magam megölni, de az idiótának nem esik le, hogy vissza sem támadok. Megöl végülis, és aztán dolga végeztével elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!