Rossz anya vagyok mert a párom nagymamájának megtiltottam hogy a szájon csókolja a 17 hónapos kislányomat?
Rengeteg kultúrában elfogadott dolog ez.
Szerintem undorító, de azért elég erős a smároláshoz hasonlítani. Nem a nyelvüket dugják le a gyerek torkán. Nem gerjednek a gyerekek szájára. Szimplán van ahol ez a norma.
Vagy akkor aki arcon puszilja, az az orcákra gerjed?
Nem Magyarország az egyetlen ország a világon, és nem csak az itteni szokások a mérvadóak. Hihetetlen, hogy egyesek mennyire beszűkültek.
Kérdező, minden jogod megvan rá, hogy hogy ellentmondj a dédinek. Én sem hagynám, hogy szájon puszilják a gyerekemet.
"Valaki még a macskájával is csókolózik!
Vagy épp a barátnője pu.cijával!
Vagy két azonos nemű felnőtt személy egymást szájon csókolja!!
Na ezt kapd ki kérdező!
Akik ezt a baba szájon csókolgatást elítélik, azoknak ez nem gusztustalan??
Ha már engem kérdezel a nagymama tettével kapcsolatban, akkor egyáltalán nem ment túl semmilyen határon, csak másképp gondolkozik és más szokásai vannak, mint neked!"
Ezek pont baszott undorító és gusztustalan példák voltak...
50
Anyósom konkrétan úgy fogalmazott,hogy "jaj de lesmárolnálak". Ezt a 6 hónapos fiamnak. Ennyit a határokról.
Nem!
Nagyon helyesen tetted, hogy szóvá tetted. Ha pedig feszt okoskodik, nyugodtan meg is mondhatod neki, hogy többet oda ne menjen.
Ennyi erőből ne szoptassa mert azt meg a férje szopta előtte stb. xddd
Úr isten emberek aki arra gondol hogy egy szájra puszira gerjed egy szülő ott elgondolkodnék hogy mi jár alapból a fejében.
Itt nem a puszival van baj akármilyen undorító egyén függő. Hanem az emberek mentalitásával aki többet gondol egy köszöntő pusziba.
Aki meg a higiéniát mondja.. amikor a pároddal csókolózol lerohad a szád ? Nem
Gyerekeddel meg nem csókolózol..
"Anyósom konkrétan úgy fogalmazott,hogy "jaj de lesmárolnálak". Ezt a 6 hónapos fiamnak. Ennyit a határokról."
Aki ezt szó szerint veszi, az se normális. Ha én azt mondom valakinek, hogy eszem a zúzádat, az is csak egy mondás, nem utal kannibalizmusra.
Az anyósnak a szájcsókot nem engedném. De jobb, ha a mindenki a saját szüleire szól rá. Persze ha másként nem megy...
59
Aki meg egy mondatban említ egy csecsemőt a smárolással az nem normális. Poénból se! De kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!