Rossz anya vagyok mert a párom nagymamájának megtiltottam hogy a szájon csókolja a 17 hónapos kislányomat?
35
Abban igaza van,hogy a gyereknek természetes lesz,hogy egy felnőtt csókolgatja,így ha más próbálkozik,hagyni fogja. Ugyanez van azzal,hogy szerelmemnek hívják a gyereket a szülők..ezt is kihasználhatják egy naiv kisgyereknél. És igen,sajnos a legtöbb molesztálás családon belül van. Olvasgasd a beszeljrola.hu-t. Döbbenet.
Én nagyon óvatosra fogom nevelni a gyereket és arra törekedni,hogy bennem viszont maximálisan bízzon és bármit elmondhasson. Sok a beteg ember.
41!
Dehogy lesz neki termeszetes. Anya/apa/nagymama ad szajrapuszit, mas nem. Nem mellesleg el is lehet mondani neki, hogy csak és kizárólag ő/ők adhatnak neki oda puszit.
41
Meg esetleg nagypapa meg akkor nagybácsi is.. ha már mindenki más is. Aztán egyszer valamelyik átlép egy határt. Kösz nem. Tudom,paranoid vagyok. De féltem a gyereket mert egy ilyen alkalom megnyomorítaná a lelkét örökre.
44!
Megegyszer, van aki elfogadja, van aki még nem. Nem kell engednéd, ha nem tetszik. Nem bonyolult. A te gyerekedről te döntesz.
Valaki még a macskájával is csókolózik!
Vagy épp a barátnője pu.cijával!
Vagy két azonos nemű felnőtt személy egymást szájon csókolja!!
Na ezt kapd ki kérdező!
Akik ezt a baba szájon csókolgatást elítélik, azoknak ez nem gusztustalan??
Ha már engem kérdezel a nagymama tettével kapcsolatban, akkor egyáltalán nem ment túl semmilyen határon, csak másképp gondolkozik és más szokásai vannak, mint neked!
Na hát látszik itt néhány emberbe mennyi értelem szorult.
Régen sok háztartásba normális volt.
Most mindeki mindenre szexuálisan gondol ahogy az itt látható kommentelők 90%-is. Szíved joga eldönteni, hogy engeded vagy nem. De itt a többség szégylheti magát ha egy baba pusziról az jut eszébe hogy lesmárolja... Undorító.. Remélem pelenkát nem cseréltek mert akinek ilyen megfordul a fejébe annak más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!