Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Rossz anya vagyok mert a...

Rossz anya vagyok mert a párom nagymamájának megtiltottam hogy a szájon csókolja a 17 hónapos kislányomat?

Figyelt kérdés
Én tisztelem és becsülnöm a korát és a tapasztalatát (és mindig meghallgatom a tanácsát, némelyiket meg is fogadom ha jónak találom.), de ezzel úgy gondolom túl ment egy határon ami nekem már nem fél bele. Csak mert ő a dédi és felnevelt 3 gyereket nem gondolom hogy mindent úgy kel csinálnom ahogy ő. Szerinte a babákat így kell megtanítani a puszira, de nekem ez nagyon kellemetlen, én se szoktam szájon csókolni és a férjem se. A többiek csak a háta mögött mondják hogy akkor mondjam meg neki, de előtte senki se áll mellém, ami rosszul esik. Végül meg mondtam neki, de most én vagyok a rossz a szemébe, és mit képzelek magamról, mert ő tapasztalt és jobban tudja hogy kell gyereket nevelni.

2021. nov. 22. 09:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
90%

35

Abban igaza van,hogy a gyereknek természetes lesz,hogy egy felnőtt csókolgatja,így ha más próbálkozik,hagyni fogja. Ugyanez van azzal,hogy szerelmemnek hívják a gyereket a szülők..ezt is kihasználhatják egy naiv kisgyereknél. És igen,sajnos a legtöbb molesztálás családon belül van. Olvasgasd a beszeljrola.hu-t. Döbbenet.

Én nagyon óvatosra fogom nevelni a gyereket és arra törekedni,hogy bennem viszont maximálisan bízzon és bármit elmondhasson. Sok a beteg ember.

2021. nov. 22. 12:05
 42/63 anonim ***** válasza:
13%

41!

Dehogy lesz neki termeszetes. Anya/apa/nagymama ad szajrapuszit, mas nem. Nem mellesleg el is lehet mondani neki, hogy csak és kizárólag ő/ők adhatnak neki oda puszit.

2021. nov. 22. 12:08
 43/63 anonim ***** válasza:
95%
Én közölném a dédikével, hogy pont letojom az 50 évvel ezelőtti gyereknevelési szokásait. Ő itt az én gyerekem, és az van amit én mondok és megengedek.
2021. nov. 22. 12:13
 44/63 anonim ***** válasza:
87%

41

Meg esetleg nagypapa meg akkor nagybácsi is.. ha már mindenki más is. Aztán egyszer valamelyik átlép egy határt. Kösz nem. Tudom,paranoid vagyok. De féltem a gyereket mert egy ilyen alkalom megnyomorítaná a lelkét örökre.

2021. nov. 22. 12:17
 45/63 anonim ***** válasza:
81%

44!

Megegyszer, van aki elfogadja, van aki még nem. Nem kell engednéd, ha nem tetszik. Nem bonyolult. A te gyerekedről te döntesz.

2021. nov. 22. 12:23
 46/63 anonim ***** válasza:
8%

Valaki még a macskájával is csókolózik!

Vagy épp a barátnője pu.cijával!

Vagy két azonos nemű felnőtt személy egymást szájon csókolja!!

Na ezt kapd ki kérdező!

Akik ezt a baba szájon csókolgatást elítélik, azoknak ez nem gusztustalan??

Ha már engem kérdezel a nagymama tettével kapcsolatban, akkor egyáltalán nem ment túl semmilyen határon, csak másképp gondolkozik és más szokásai vannak, mint neked!

2021. nov. 22. 12:45
 47/63 anonim ***** válasza:
3%
A nagyi egy leszbikus pedofil.
2021. nov. 22. 12:49
 48/63 anonim ***** válasza:
90%
Nem olvastam végig a kommenteket, szóval bocsánat, ha ismétlő. Szerintem is undorító és nem kellene. Szájon csak a páromat csókolom, puszilom. A másik, ami szerintem még nagyon gáz, mikor valaki szerelmemnek hívja, szólítja a gyerekét. "Kis szerelmem, szerelmeim". Ez is olyan visszatetsző és abnormális szerintem. A végén fogalmi zavara lesz a gyereknek. Szerelmem az, akibe szerelmes vagyok, jobb esetben a párom, esetemben a kis platoi szerelmem, de nem a gyerekem, macskám...
2021. nov. 22. 13:13
 49/63 anonim ***** válasza:
42%
Huuuu hihetetlen, hogy mennyien vannak itt, akiknek termeszetes, hogy egy kis gyermeket lesmacizik egy felnott. Az ilyenekbol lesznek pedofilok.
2021. nov. 22. 13:26
 50/63 anonim ***** válasza:
12%

Na hát látszik itt néhány emberbe mennyi értelem szorult.

Régen sok háztartásba normális volt.

Most mindeki mindenre szexuálisan gondol ahogy az itt látható kommentelők 90%-is. Szíved joga eldönteni, hogy engeded vagy nem. De itt a többség szégylheti magát ha egy baba pusziról az jut eszébe hogy lesmárolja... Undorító.. Remélem pelenkát nem cseréltek mert akinek ilyen megfordul a fejébe annak más is.

2021. nov. 22. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!