Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Rossz anya vagyok mert a...

Rossz anya vagyok mert a párom nagymamájának megtiltottam hogy a szájon csókolja a 17 hónapos kislányomat?

Figyelt kérdés
Én tisztelem és becsülnöm a korát és a tapasztalatát (és mindig meghallgatom a tanácsát, némelyiket meg is fogadom ha jónak találom.), de ezzel úgy gondolom túl ment egy határon ami nekem már nem fél bele. Csak mert ő a dédi és felnevelt 3 gyereket nem gondolom hogy mindent úgy kel csinálnom ahogy ő. Szerinte a babákat így kell megtanítani a puszira, de nekem ez nagyon kellemetlen, én se szoktam szájon csókolni és a férjem se. A többiek csak a háta mögött mondják hogy akkor mondjam meg neki, de előtte senki se áll mellém, ami rosszul esik. Végül meg mondtam neki, de most én vagyok a rossz a szemébe, és mit képzelek magamról, mert ő tapasztalt és jobban tudja hogy kell gyereket nevelni.

2021. nov. 22. 09:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen mindegy mennyire gusztustalan vagy egészségtelen. Rengeteg gusztustalan és egészségtelen szokásai vannak az embernek.

Az egyetlen ami számít, hogy bár igaz, hogy sok családban egy természetes és elfogadott, de ha ez a konkrét anya ezt nem akarja, akkor ezt minden egyes családtagnak, rokonnak barátnak el kell fogadnia, akkor is, ha ők másként vélekednek erről.

De persze ha egy másik anya szerint ez okés, akkor ő pedig nyugodtan tegyen így a gyermekével, hisz millió gyerek már felnőtt teljes egészségben, akik kaptak szájra puszit.

2021. nov. 22. 09:56
 22/63 anonim ***** válasza:
95%
Az anyja te vagy igy te döntheted el h engeded v sem.
2021. nov. 22. 09:57
 23/63 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem egyáltalán nem kell puszilgatni a gyerekeket, rokonoknak se, legfeljebb a szülőknek. Nálunk a családban ez nem volt szokás, felnőtt emberek mindenféle bacit hurcolnak magukkal.
2021. nov. 22. 09:59
 24/63 anonim ***** válasza:
76%

18: "Millióan vannak, akiknek ez természetes."

Ja, pl. Leonyid Brezsnyev szovjet pártfőtitkárnak annak idején.

:-)))))

2021. nov. 22. 10:04
 25/63 anonim ***** válasza:
71%

24!

Rajta kívül is. Keresgélj szajrapuszi kérdéskörben. Van aki mellette van, van aki ellene. Magánügyük. Kinek mi tetszik.

A kérdező párjának a nagymamajanak alap a szajrapuszi, a kerdezo nek meg nem. Nyilvánvalóan a kérdezőnek joga van eldönteni, hogy mit enged meg a gyerekével kapcsolatban, a nagymamának meg joga van ezen háborogni.

2021. nov. 22. 10:09
 26/63 anonim ***** válasza:
89%

Fujj b+ :D:D:D:D

Lósz@rt akar tanítani, ő akarja smárolgatni, egy csecsemő mégis hogy tanul meg egy ilyen dolgot??? :D:D Ezerféle módon megtanulhatja, nem kell ahhoz pont a dédi....brrrrr....

2021. nov. 22. 10:10
 27/63 anonim ***** válasza:
94%
Ilyet se hallottam még, hogy egy babát meg kell tanítani a puszira? Meg szájon puszilni...Minek? Majd megtanul puszit adni magától.
2021. nov. 22. 10:22
 28/63 anonim ***** válasza:
97%
Ebből nálunk is vita volt,de én gyorsan leállítottam annyival,hogy a gyerek szája tabu. Náluk divat volt,én meg rosszul vagyok tőle. Az én gyerekem,az én szabályaim. Ha nem tetszik, így jártak. Plusz covid is van..
2021. nov. 22. 10:32
 29/63 anonim ***** válasza:
17%
Én kihívnám a rendőrséget ha ilyet látnék akár rokon/hozzátartozó teszi a gyerekkel akár idegen.
2021. nov. 22. 10:37
 30/63 anonim ***** válasza:
84%
Undorító. Egyszer 13 évesen a legjobb barátnőmnél voltam, közben hazajött az anyja a munkából és szájoncsókolta. Én meg furán néztem rájuk, és még majdnem lebszott, hogy mi ebben a fura, ő az anyja, nincs ebben semmi, stb. Beteg.
2021. nov. 22. 11:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!