Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Rossz anya vagyok mert a...

Rossz anya vagyok mert a párom nagymamájának megtiltottam hogy a szájon csókolja a 17 hónapos kislányomat?

Figyelt kérdés
Én tisztelem és becsülnöm a korát és a tapasztalatát (és mindig meghallgatom a tanácsát, némelyiket meg is fogadom ha jónak találom.), de ezzel úgy gondolom túl ment egy határon ami nekem már nem fél bele. Csak mert ő a dédi és felnevelt 3 gyereket nem gondolom hogy mindent úgy kel csinálnom ahogy ő. Szerinte a babákat így kell megtanítani a puszira, de nekem ez nagyon kellemetlen, én se szoktam szájon csókolni és a férjem se. A többiek csak a háta mögött mondják hogy akkor mondjam meg neki, de előtte senki se áll mellém, ami rosszul esik. Végül meg mondtam neki, de most én vagyok a rossz a szemébe, és mit képzelek magamról, mert ő tapasztalt és jobban tudja hogy kell gyereket nevelni.

2021. nov. 22. 09:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
19%
Nincs gyerekem, szóval nem csókolgatok szájon senkit és szerintem is fura, de nyilván amiatt, mert itt nőttem fel. Ha megnézitek az amerikai *filmeket*, sokszor akik szülő-gyerek párost játszanak, azok is szájon csókolják egymást, a pici babákat is. Úgy értem, nem csak a rokonok csinálják, hanem ez a módi.
2021. nov. 22. 11:40
 32/63 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagy rossz anya-mondjuk én személy szerint is undorító szokásnak tartom mikor valaki lesmárolja a gyerekét, személyes rossz élmény miatt nekem ennek durván pedofil felhangja van.

Amúgy meg: A te (ti) gyereketek, a ti szabályaitok. Illik ezt tiszteletben tartania a nagymamáknak is.

2021. nov. 22. 11:42
 33/63 anonim ***** válasza:
35%

Hja, ezt elképzelem.

-Hallo, rendőrség? Az előbb láttam hogy valaki szájon csókolt egy kisgyereket, jojjenek azonnal!

2021. nov. 22. 11:43
 34/63 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, meg is kéne tenni- akkor talán kevesebben nőnének fel úgy hogy molesztálják, megerőszakolják őket már kisgyerekként. Riasztóan sok gyereket molesztálnak. Nem lesmárolni kéne a gyereket, hanem azt tanítani nekik hogy még apu meg anyu sem tehet meg mindent velük...
2021. nov. 22. 11:46
 35/63 anonim ***** válasza:
22%

34!

Bakker, túlzásba esel. Nem a mindenki elott szájrapuszit adó apu/anyu/naygszulo fogja molesztalni a gyereket. Aki molesztálni fog, az mások előtt épp nem fog puszilgatni

2021. nov. 22. 11:49
 36/63 anonim ***** válasza:
73%
Nem nem esek túlzásba erőszak túlélőként. Nálunk is így kezdte aki megerőszakolt.
2021. nov. 22. 11:52
 37/63 anonim ***** válasza:
8%
33 már a nő fenekére csapásából is rendőrségi ügy van itt is meg a tengerentúlon is.
2021. nov. 22. 11:53
 38/63 anonim ***** válasza:
87%
És ja, anyuci meg apuci se smárolja le a gyereket-az megvan hogy arányaiban a legtöbb molesztáló a vér szerinti vagy nevelőapa?
 39/63 anonim ***** válasza:
18%

36!

Ja, persze.

40/63 anonim ***** válasza:
91%
"már a nő fenekére csapásából is rendőrségi ügy van itt is meg a tengerentúlon is." Éppen ideje volt. Senki se köteles eltűrni hogy valami seggfej megalázza és zaklassa.
2021. nov. 22. 11:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!