Ezt hogy mondjam el a családomnak?
Figyelt kérdés
Már évek óta tudom hogy nem érzem magam se fiúnak se lánynak,talán ezt hívják Queer-nek. (Sorry ha nem) A családom,egyszóval a nagyszüleim nagyon elfogadóak /Egyébként fiatalabbak is,65> mindketten/ kifejezetten támogatják az LGBTQ-t csak magában a fogalmakban nem a legtájékozottabbak. Azt hogy "Meleg vagyok" egyszerűbb lenne kipréselni mert az kevesebb mint 10 másodperc,de ez nehezebb lenne mert egy egészen kellemetlen 5 perces beszédet is kéne hozzá körítenem amiben elmagyarázom hogy mi is vagyok,amikor még a saját fejemben sem tudom pontosan meghatározni. Remélem értitek mire irányul a kérdés xd.2021. szept. 12. 12:27
11/12 anonim válasza:
Miért akarod ezzel traktálni őket. Miben befolyásolja ez az életed, mert mivel nőnek sem érzed magad, nem fogsz a külső kegyeiden változtatni. Sőt, azon kívűl, hogy nem viszel haza lányt, nem változik az életedben semmi, akkor hagyd nyugton őket és az agybajaiddal ne riogasd őket. Én elfogadom a melegeket, transzokat, bár ott szerintem sokan kemény pszichés problémákkal van megáldva, de azért ez már tényleg az a kategória, hogy rád tartozik. Vagy mit vársz tőlük, miben segíthetnék a problémádat. Keress egy szakembert, aki rendet tesz a fejedben.
12/12 anonim válasza:
Tudni kéne:Mikortól érzel így?Természetes hogy beszélj erröl azokkal a családtagjaiddal akikben bízol.Nehéz szorongó érzés lehet ez neked.De az én véleményem bár milyen nemű vagy lehetsz egy szeretni való jó ember.Én ha a gyerekem lennél így is szeretnélek.Szerintem rávennélek hogy keressünk fel szakembert.Mert az egy dolog hogy egy anya szereti a gyerekét, onnálóan ő sem tud megoldani mindent.Neked meg sürgös segítség kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!