Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezt hogy mondjam el a családom...

Ezt hogy mondjam el a családomnak?

Figyelt kérdés
Már évek óta tudom hogy nem érzem magam se fiúnak se lánynak,talán ezt hívják Queer-nek. (Sorry ha nem) A családom,egyszóval a nagyszüleim nagyon elfogadóak /Egyébként fiatalabbak is,65> mindketten/ kifejezetten támogatják az LGBTQ-t csak magában a fogalmakban nem a legtájékozottabbak. Azt hogy "Meleg vagyok" egyszerűbb lenne kipréselni mert az kevesebb mint 10 másodperc,de ez nehezebb lenne mert egy egészen kellemetlen 5 perces beszédet is kéne hozzá körítenem amiben elmagyarázom hogy mi is vagyok,amikor még a saját fejemben sem tudom pontosan meghatározni. Remélem értitek mire irányul a kérdés xd.
2021. szept. 12. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem azt mondd, amit érzel.
2021. szept. 12. 12:36
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Hadd kérdezzem meg: ha egyik sem vagy akkor mi vagy? Hogy kell ezt elképzelni? Néha nő vagy, néha férfi vagy? Miben nyilvánul ez meg az életedben?

Csak mert ha ezt tudod, kidolgozod, akkor majd ott is jól el tudod mondani, ill. engem érdekelne, mert el se tudom képzelni, hogy mi lehet a harmadik vagy sokadik lehetőség!

2021. szept. 12. 12:40
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Non-binary vagy genderqueer a megfelelő asszem.

Szerintem először rakd össze a fejedben. Le is írhatod akár egy lapra. Ha tényleg szeretnek és támogatóak megpróbálják majd megérteni.

Amúgy hidd el, coming outolni sose egyszerű. Saját tapasztalat.

2021. szept. 12. 12:41
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem totál felesleges ilyen hülyeségekkel fárasztanod őket. Csak benő a fejed lágya, s rájössz, mi vagy.
2021. szept. 12. 12:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok: elolvastam néhány dolgot, de még mindig nem értem, hogy hogyan nem tudja eldönteni magáról valaki, hogy micsoda. Ez valamilyen pszichológiai állapot vagy mi? Én is nadrágban járok nőként, szerettem focizni, vettem fel öltönyt, rajzoltunk magunknak bajuszt, nem értek egyet más nőkkel, nem járok szoliba, nem érdekel a sminkelés, szeretek sportolni, versengni, de ettől nem vagyok férfi.. a biszexuális és a transzi már nem volt jó, így lett egy új szó erre az állapotra??

A másik félnél is biztos ezek fognak felmerülni, ezekre tudsz esetleg válaszokat?

Nekem egyből az jutott eszembe, hogy esetleg valami pszichiátriai betegség okozhat ilyet, de utána olvasva már elbizonytalanodtam. Ha nem nő és nem férfi vagy, akkor mi és legfőképp hogyan??

2021. szept. 12. 12:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi még az is kétesélyes, hogy mikétn fogadják, ha simán annyit mondasz meleg vagy, ha alapból előűllsz ezzel a semmilyen sem vagyok szinttel, szerintem az még meredekebb elsz.
2021. szept. 12. 13:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Erre még én sem jöttem rá mint ahogy senki. Egy 16 éves Fiú vagyok de nem érzem magam annak. Mint ahogy lánynak/nőnek sem.
2021. szept. 12. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Mit jelent nálad, hogy férfi? Mi a dolga, hogy viselkedik? Ha valami olyan mintát láttál pl. verte anyukádat apád vagy erőszaktevő/alkoholista volt, nem azt kell követni.. Ha te olvasni szeretsz és sosem verekedtél, attól nem vagy nő. Az a baj, hogy olvastok neten egy csomó hülyeséget, ahelyett hogy beszélgetnétek egy felnőttel! Olyan nincs, hogy semmi nem vagy. Te magad vagy valami! Az meg már nem semmi! :) Besenyő Istvánt írok fel virtuálisan a problémádra! :D
2021. szept. 12. 13:29
 9/12 anonim ***** válasza:
82%

fiunak születtél. hím nemi szerved van fiunak is nézel ki akkor szerintem te fiu vagy

felesleges valaminek gondolnod magad vagy valamibe belekényszerítened magadat vagy ami vagy miért fontos ezt megnevezni v kitárni a világ felé, egyfelől senkit se érdekel más felől a te dolgod nem másé

nem mondj nekik semmit mert csak felesleges köröket futsz

2021. szept. 12. 13:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mar rengeteget foglalkozhattal magadban ezzel a kerdessel de en is javaslom a papir es toll megoldast. Felirod hogy mitol latsz egyaltalan ferfinek egy ferfit es mi az beloled hianyzik ehhez. En magamban sem tudnam definialni a ferfit sem a not. Ha idealizalnom kene hasonlo belso tulajdonsagokat irnek mindkettohoz.
2021. szept. 12. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!