Ezt hogy mondjam el a családomnak?
Hadd kérdezzem meg: ha egyik sem vagy akkor mi vagy? Hogy kell ezt elképzelni? Néha nő vagy, néha férfi vagy? Miben nyilvánul ez meg az életedben?
Csak mert ha ezt tudod, kidolgozod, akkor majd ott is jól el tudod mondani, ill. engem érdekelne, mert el se tudom képzelni, hogy mi lehet a harmadik vagy sokadik lehetőség!
Non-binary vagy genderqueer a megfelelő asszem.
Szerintem először rakd össze a fejedben. Le is írhatod akár egy lapra. Ha tényleg szeretnek és támogatóak megpróbálják majd megérteni.
Amúgy hidd el, coming outolni sose egyszerű. Saját tapasztalat.
2. vagyok: elolvastam néhány dolgot, de még mindig nem értem, hogy hogyan nem tudja eldönteni magáról valaki, hogy micsoda. Ez valamilyen pszichológiai állapot vagy mi? Én is nadrágban járok nőként, szerettem focizni, vettem fel öltönyt, rajzoltunk magunknak bajuszt, nem értek egyet más nőkkel, nem járok szoliba, nem érdekel a sminkelés, szeretek sportolni, versengni, de ettől nem vagyok férfi.. a biszexuális és a transzi már nem volt jó, így lett egy új szó erre az állapotra??
A másik félnél is biztos ezek fognak felmerülni, ezekre tudsz esetleg válaszokat?
Nekem egyből az jutott eszembe, hogy esetleg valami pszichiátriai betegség okozhat ilyet, de utána olvasva már elbizonytalanodtam. Ha nem nő és nem férfi vagy, akkor mi és legfőképp hogyan??
fiunak születtél. hím nemi szerved van fiunak is nézel ki akkor szerintem te fiu vagy
felesleges valaminek gondolnod magad vagy valamibe belekényszerítened magadat vagy ami vagy miért fontos ezt megnevezni v kitárni a világ felé, egyfelől senkit se érdekel más felől a te dolgod nem másé
nem mondj nekik semmit mert csak felesleges köröket futsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!