Így hogyan mondjam el a családomnak, hogy a lányokat is szeretem?
Akárhányszor szóbakerülnek a melegek, egyből lehurrogják. Meg ha egy filmbe van egy meleg csók, egyből jön, hogy ezt ki kellett volna belőle vágni. Milyen rossz lehet a színésznek, hogy heteroként meleget kell eljátszaniuk, semmi pénzért se csókolnának meg azonos nemet.
De ha mondom, hogy homofóbok, akkor egyből jön, hogy semmi bajuk a melegekkel. Pedig nyilvánvalóan van.
Viszont én összejöttem egy lánnyal, és kezd komolyra fordulni. Az ő szüleik már ismernek engem. De én ezek mellett félek bemutatni nekik.
Vannak köztetek olyanok, akik ilyen mellett bevallottátok? Mi volt az eredménye?
Kedves 1.!
Szerinted ez így rendben van?
Nekem is van egy lányom, és ha be vallja majd, hogy a saját neméhez vonzódik nem fogom kitenni, hanem vele leszek és támogatni fogom.
Ti úgy hiszitek, hogy ez így oké?!
Döbbenet.
De egyebébkent ha ilyen szülei voltatok/vagytok, akkor jobb is (neki), ha nem keresitek.
#1 Szerencsétlen gyerek..
Szörnyetegek vagytok.
csak akkor mondd el nekik, ha van hova menned, mivel 24 evesen mar gondolom dolgozol, van kereseted, tehat sajnos siman kidobhatnak a szuleid ha olyanok (nezd meg az egyes valaszolot, undoritoak de megis megtehetik)
ha mar kulon elsz, es nem szorulsz tanogatasra, nyugodtan mondd el nekik, vagy megbekelnek, vagy jobb nem is tartani a kapcsolatot, ha nem a boldogsagod szamit nekik
a szuleim borzasztoan konzervativok, tehat en csak akkor fogok coming outolni ha mindenkepp muszaj, es mar nem veluk elek (szinten bi, de most baratom van)
1-es az ilyeneknek kéne elhúznia az országból, valami ruszki fogolytáborba és hagyni az értelmes réteget végre egy normális országot építeni... ;)
24 évesen azért már szerintem nyugodtan megmondhatod kérdező, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!