Így hogyan mondjam el a családomnak, hogy a lányokat is szeretem?
Figyelt kérdés
Akárhányszor szóbakerülnek a melegek, egyből lehurrogják. Meg ha egy filmbe van egy meleg csók, egyből jön, hogy ezt ki kellett volna belőle vágni. Milyen rossz lehet a színésznek, hogy heteroként meleget kell eljátszaniuk, semmi pénzért se csókolnának meg azonos nemet.
De ha mondom, hogy homofóbok, akkor egyből jön, hogy semmi bajuk a melegekkel. Pedig nyilvánvalóan van.
Viszont én összejöttem egy lánnyal, és kezd komolyra fordulni. Az ő szüleik már ismernek engem. De én ezek mellett félek bemutatni nekik.
Vannak köztetek olyanok, akik ilyen mellett bevallottátok? Mi volt az eredménye?
2021. ápr. 17. 22:33
21/27 anonim válasza:
hala istennek, legalabb volt hova mennie, bar ha ilyen szuleim lennenek, a hid ala is szivesebben mennek mint haza
22/27 anonim válasza:
Te... tündérbogaram az utcára tetted ki, az, hogy volt hova mennie nem rajtad múlt. Jó hogy nem már nagylelkűnek állítod be magad te szellemi toprongy. :D
23/27 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy nagylelkű vagyok. Ha nem lett volna hova mennie, nem tettem volna ki. Nagyon nyeregben érzitek magatokat, liberók, de 2022 után sírva fogtok menekülni az országból. Erkölcstelen, deviáns csúszómászók vagytok, semmi többek.
24/27 anonim válasza:
Majd akkor fogsz te sírni, amikor az "isteneid" itthagynak a sz...ban. ;) :D
25/27 anonim válasza:
Nem is vagyok vallásos, de a tényekkel ne zavard össze magadat, magyarellenes liberó :)
26/27 anonim válasza:
Csodálkoznak, hogy miért akarom én eltünteni az összes embert 110-es IQ alatt... :D
27/27 anonim válasza:
Akkor ugye csak kiderül, hogy egy fikarcnyival sem vagy toleránsabb ember, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!