Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mamámtól elfogadtam a pénzt...

Mamámtól elfogadtam a pénzt ez baj?

Figyelt kérdés
Mindig szokott nekem adni és a többi unokájának is 2-5 vagy valamikor 10 ezret is ma reggel betonoztak és segítettem nekik 3-4óra hosszát és megint adott 2 ezret. Baj hogy elfogadtam?
2021. szept. 4. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem tom, én nem fogadtam volna el, végülis rokonnak segítettem, nem pénzért teszem.
2021. szept. 4. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Örülj neki, dolgoztál érte. Én a mai napig úgy kapok lóvét hogy nem dolgozok

29F

2021. szept. 4. 19:26
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Én mindig azt kérdezem? Kinek adjon egy nagymama ha nem az unokájának? A szomszédnak?
2021. szept. 4. 19:33
 14/17 anonim ***** válasza:
19%

Szép napot víg polgár uram

Legközelebb add nekem.

Köszi uram!

2021. szept. 4. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
Jó hogy elfogadtad, a mamád szeretetből adta.
2021. szept. 4. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

A mamád ezt nem csak hálából adta, mert segítettél, hanem mert az unokája vagy. A legtöbb nagymama ezzel már úgy van, hogy inkább pénzt ad, mert "nem tudja mi a divat". Magyarul te tudod, mire van szükséged.

De ha te emiatt kellemetlenül érzed magad, akkor apránként háláld vissza. Csip csup házimunkával pl kiviszed a szemetet, kicsit összesörörsz az udvaron, ilyenek. Akkkr te is megnyugszol, hogy nem hiába adja neked.

2021. szept. 4. 20:00
 17/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem baj, valoszinuleg megsertened ot, ha nem venned el.
2021. szept. 21. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!