Barátnőm beszélgetését olvastam tegnap (tudott róla, nem beleolvastam!) és arról beszéltek a nővérével, hogy a barátnőm szeretne egy úgy telefont. A nővére kint él Németországban, mondta neki, hogy szülinapjára megveszi neki az új Iphone-t. A barátnőm nem fogadta el, mert hogy rengetegbe kerül, most állnak ők is lakásvásárlás előtt, költsék inkább arra (pedig simán kifizette volna ottani fizetésből). És akkor a nővére kérdezte, akkor mit kér szülinapjára? És erre írta a barátnőm, ha majd épségben hazajön, és legyen boldog, legyen munkája, szép házuk, mert neki az a legnagyobb ajándék a rendben tudhatja, ne költsön rá ennyi pénzt. Hát nem tudom, azért visszautasítani egy Iphone-t... Nem tudom csak illemből tette, vagy komolyan gondolta. Ti elfogadtátok volna az Iphone-t?
Én a barátnődet értem meg. Nem fogadtam volna el és a család épsége a legfontosabb. Én messze lakok a szüleimtől, és a tesóim is távol vannak egymástól, azért elég idegesítő ilyen hosszú útnál, hogy bármi megeshet. Hiába nem történt még semmi... nehéz nem aggódni.
2020. máj. 22. 09:23
3/31 anonim válasza:
Hát, énsem fogadtam volna el... Főleg ebben az időszakban, bár nekem nincs testvérem, mégiscsak ha lenne, akkor rögtön visszautasítanám.
2020. máj. 22. 09:29
4/31 anonim válasza:
Túl jó hozzád az a csaj. Inkább örülj, hogy normális értékrendje van.
Ottani fizetésből is legalább 1,5-2 heti bére lenne a legolcsóbb iPhone is, te mit vettél a barátnődnek amiért hetekig kellett dolgozz?
Nem fogadnám el, én se szeretném, hogy valaki ennyit költsön rám amikor én az iPhone nélkül simán megvagyok míg neki valós és komoly célja vannak amire kell a pénz.
2020. máj. 22. 09:30
5/31 anonim válasza:
Te mindent elfogadsz, csak neked ne kerüljön pénzbe?
Én nem szeretném, ha valaki nagy kiadásba verné magát miattam.
Egyébként meg miért nem jó másik telefon? Miért csak az új iPhone? Mármint, ha nincs rá pénz.
2020. máj. 22. 09:48
6/31 anonim válasza:
Neked feláll az Iphone-ra, vagy mi? Miért?
Nem nehéz visszautasítani egy Iphone-t, én sem akarnám, hogy bármelyik szerettem ilyen túlárazott szart vegyen nekem, mikor értelmesebben is el tudja költeni a pénzét, én meg az Iphone-on is csak ugyanúgy netezgetnék és csetelgetnék, mint egy olcsóbb mobilon. Nem mindegy, milyen logó van rajta? Majd eltakarja a tok. :D
2020. máj. 22. 09:58
7/31 anonim válasza:
De jó, hogy vannak még ilyen emberek akinek a család fontosabb. Nem fogadtam volna el és minden tisztelet,hogy így gondolkodik.
2020. máj. 22. 10:12
8/31 anonim válasza:
A lehető legjobb reakció volt a lány részéről, amit a testvérének mondott. Mellesleg ha én nem tudok magamnak megvenni valamit, akkor mástól sem várom el, hogy megvegye nekem. Pláne nem egy Iphone-t, ami nem létszükséglet. Tanulhatnál a barátnődtől, mert a leírtak alapján érdemes lenne!
2020. máj. 22. 10:23
9/31 anonim válasza:
Én sem fogadtam volna el. Teljes mértékben megértem a bátran hozzáállását.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!