Elfogadtátok volna az Iphone-t?
Figyelt kérdés
Barátnőm beszélgetését olvastam tegnap (tudott róla, nem beleolvastam!) és arról beszéltek a nővérével, hogy a barátnőm szeretne egy úgy telefont. A nővére kint él Németországban, mondta neki, hogy szülinapjára megveszi neki az új Iphone-t. A barátnőm nem fogadta el, mert hogy rengetegbe kerül, most állnak ők is lakásvásárlás előtt, költsék inkább arra (pedig simán kifizette volna ottani fizetésből). És akkor a nővére kérdezte, akkor mit kér szülinapjára? És erre írta a barátnőm, ha majd épségben hazajön, és legyen boldog, legyen munkája, szép házuk, mert neki az a legnagyobb ajándék a rendben tudhatja, ne költsön rá ennyi pénzt. Hát nem tudom, azért visszautasítani egy Iphone-t... Nem tudom csak illemből tette, vagy komolyan gondolta. Ti elfogadtátok volna az Iphone-t?2020. máj. 22. 09:16
31/31 anonim válasza:
Én se fogadtam volna el. Túlértékeltnek tartom az iPhone-t. + Androidot használok mióta csak okostelefonom van. Már csak a "rendszerváltásért" se kellene nekem iPhone.
De ha adott lenne ez a kérdés pl egy Samsung Galaxy S20 Ultra-val, akkor se fogadtam volna el. 88.000 ft volt a mostani telefonom. S attól hogy 12 GB RAM van benne 4 helyett én még pont ugyanarra használnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!