Hogy tudnám ezt elfogadtatni magammal?
Hány éves vagy?
A testvérek születése általában nagy felfordulást okoz, hidd el, anyád attól még szeret és törődik veled, de két kicsivel nagyon sok munka van.
Megbeszélték veled az új helyzetet? Mármint, hogy Te ugyanúgy a családhoz tartozol, hozzájuk, a kisebbeknek akkor is a nagy tesójuk leszel? Vagy csak eljött a szerda és közölték, hogy születik még egy tesó?
Én abszolút megértelek, hogy így érzel, bár nekem egy féltestvérem van. Viszont velem egyáltalán nem beszélték meg, hogy anyám férjhez megy, aztán terveznek gyerekeket. Szerdán így, csütörtökön már egy új helyzet volt. Én ebbe nagyon nehezen törődtem bele, nehezen tudtam elfogadni a helyzetet magamban. Kívülről nem látszott rajtam semmi. Én nagyon szeretem a féltesómat, de vhogy mégsem mutatjuk ki úgy egymás előtt, mint jó lenne.
Szóval, ha vagy olyan kapcsolatban anyukáddal, akkor vhogy neked kellene rávezetni őt, hogy ő mondja meg, hogy ugyanúgy hozzájuk tartozol.
Ha pedig azt tervezed, hogy továbbtanulás címen elköltözöl kollégiumban, akkor aztán nemcsak a családból leszel "kinyomva", hanem a tesók életéből is, nem is fognak ismerni. Úgy értem, ha mégis mennél, akkor ne miattuk menj másik városba tanulni, mert szerintem lassan ez is az eszedbe fog jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!