Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elfogadtátok volna az Iphone-t?

Elfogadtátok volna az Iphone-t?

Figyelt kérdés
Barátnőm beszélgetését olvastam tegnap (tudott róla, nem beleolvastam!) és arról beszéltek a nővérével, hogy a barátnőm szeretne egy úgy telefont. A nővére kint él Németországban, mondta neki, hogy szülinapjára megveszi neki az új Iphone-t. A barátnőm nem fogadta el, mert hogy rengetegbe kerül, most állnak ők is lakásvásárlás előtt, költsék inkább arra (pedig simán kifizette volna ottani fizetésből). És akkor a nővére kérdezte, akkor mit kér szülinapjára? És erre írta a barátnőm, ha majd épségben hazajön, és legyen boldog, legyen munkája, szép házuk, mert neki az a legnagyobb ajándék a rendben tudhatja, ne költsön rá ennyi pénzt. Hát nem tudom, azért visszautasítani egy Iphone-t... Nem tudom csak illemből tette, vagy komolyan gondolta. Ti elfogadtátok volna az Iphone-t?

2020. máj. 22. 09:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%

A barátnődnek nagyon rendben van az értékrendje, nem önző és tényleg szereti a testvérét. Azt szeretné, hogy amiért keményen megdolgozik (akkor is, ha azt írod, könnyen telne a fizetéséből), azt magára költse, hogy meglegyen a lakás, amire vágyik.

Az én bátyám sajnos korán meghalt, de ha élne, hidd el, én sem kívánnék mást, csak hogy rendben legyen az élete.

2020. máj. 22. 13:04
 22/31 anonim ***** válasza:
9%
Nem. A kérdés meg kamu. Imádom a testvérem, de egyáltalán nem életszgaú, hogy valaki olyat ír a tesójának messengeren (akkor sem, ha valóban ezt érzi), hogy azt kérem, szülinapomra, hogy csak gyere haza épségben, legyen szép házad meg munkád..stb.. Ez annyira nyálasan túlzó, hogy ilyen nincs. Ahogy írtam én is imádom a testvéreim (életem adnám értük) de ennyire nyálasan túlzó üzenetet csak egyszer küldtem, mikor öcsém (féltesó) nagypapája meghalt. Meg ezt miért telefonon mutogatja miért nem mondja el a pasijának. Na mindegy. :)
2020. máj. 22. 13:59
 23/31 anonim ***** válasza:
74%
Nem, alapbol Apple ellenes vagyok. De hasonlo kaliberu ajandekra is nemet mondtam volna.
2020. máj. 22. 16:25
 24/31 anonim ***** válasza:
55%
Minek iPhone? Van már rendes telefonom is.
2020. máj. 22. 17:11
 25/31 anonim ***** válasza:
18%
Én tavaly adtam öcsémnek pedig nem érdemelte meg. És ezt utólag is bizonyította.Tehát idén nem kap
2020. máj. 22. 18:24
 26/31 anonim ***** válasza:

tök érdektelen felesleges kérdés

nem volt rá szüksége és nem fogadta el

ennyi , és semmi érdekes

egy 11 pro 80 ezerel drágább itthon

2020. máj. 22. 20:11
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
A mostani helyzetben sokak munkája került veszélybe és még messze a vége. Így az embereknek spórolni kelene. Lehet jobban megengedhetik, hogy megvegyék a telefont, de az nem azt jelenti, hogy nekik is csak az ölükbe hullott. Azért a pénzért még egy jól fizető német munkahelyen is legalább 2 hetet kell dolgozni.
2020. máj. 22. 20:20
 28/31 anonim ***** válasza:
5%
Nyugaton egy iPhone nem akkora misztikus csoda, minden embernek szinte ez van, siman el lehet fogadni. A noverenek nyilvan telik ra, ha mar egyszer felajanlotta.
2020. máj. 22. 21:45
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van 27-es! Sőt, többet kell érte dolgozni, mert közben élni is kell, fizetni a rezsit, stb. Lehet, hogy csak 500 eurót tud félretenni valaki havonta, akkor pedig 2 hónapig dolgozik azért az iPhone-ért. Elég nagy ajándék az, még külföldön is.
2020. máj. 22. 21:57
 30/31 anonim ***** válasza:
26%

nyugi, én is kinn élek nyugaton, de csak kamukérdésekben létezik olyan kistestvér, aki azt kéri szülinapjára hogy jöjjek haza épségben...

főleg mert alap hogy hazajövök épségben, neki nem ezen kell aggódnia, hanem hogy milyen lett a legutóbbi dolgozata és hogy mit szeretne kapni szülinapjára. ekkora értékben mondjuk ritkán kap bármit is, főleg mert rendes cuccai vannak nem iphoneok, de nagy alkalmakra rászánok párszáz eurót.

2020. máj. 22. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!