A Te szüleid elfogadták a párodat?
Miért nem fogadta el? Te is egyetértesz vele? Valami gond van a pároddal?
Nekem elfogadták mindig. Nem volt mindenki tökéletes. De úgy voltak, hogy biztosan én is látom és nem fogom hozzákötni az életem. És így is volt. Jártam fiúkkal, akik nem voltak ideálisak. Nem is lett hosszú, vagy nem lett belőle összeköltözés, házasság.
Aztán nem véletlenül a férjem lett a férjem. Vele nem volt semmi olyan gond, ami kifogásolható lenne.
Persze hibái mindenkinek vannak, de komolyabb dolgokra gondoltam. Pl. volt olyan párom régen, aki nem igazán dolgozott.
Anyukám is mondogatja, hogy majd rájövök úgyis a dolgokra, ő nem szól bele, de mindig beleszól 😀 és igen, lehetséges a mai világban bármi, lehet nekem nem ő lesz az életre szóló pár, de manapság már a 20 éves házasságokban sincs semmire sem garancia. Tudnék mesélni sajnos a környezetemből 20-25 éves házasságok széthullásáról..
Na én meg kedves hozzászóló ne haragudj, de sosem álltam volna le olyan életerős pasival, aki egészségügyileg is képes lenne dolgozni, csak éppen nem akar. De jól tetted, hogy egy másik férfit választottál, gratulálok :)
2: 19 évesen nem igazán érdekelt, hogy ki mit dolgozik, annyi számított, hogy tetszik és jól érzem magam vele :D Nyilván idősebb koromban már gyanús volt, hogy ha valaki nem akart semmit sem tenni a boldogulása érdekében :)
De azért nem mindegy, hogy anyukád mit nem kedvel a párodban. Nem mindegy, hogy valami kis apróságról van szó, vagy valami komolyabbról.
Nálunk akkor fogadta el anyám a páromat, mikor összeköltöztünk, kvázi beletörődött, hogy oké akkor ő marad. :) Azóta próbál normális lenni vele a maga módján, az más kérdés, hogy párom nehezen felejt, szóval így nincs túl jó viszonyuk.
Pont a napokban volt anyámnak egy ilyen megjegyzése, hogy hát csak elvagyunk párommal, pedig az elején nem úgy nézett ki, hogy lesz ebből bármi.... :D 5 éve vagyunk együtt, mondom kösz.
Szóval én azt mondom, hogy ilyen esetben az idő a megoldás.
De még mindig nem írtad le, hogy mit mondott anyukád :D
Nyilván nincs tökéletes ember. De nem mindegy, hogy anyukád nem tartja elég izmosnak, vagy azt kifogásolja, hogy megalázóan beszél veled. Nem egy kategória a kettő.
Mindig elmondták a véleményüket, és mindig igazuk lett.
Akit valami miatt nem fogadtak el, hamar kiderült "mi a baj vele".
Ne érdekeljen hogy nem kedveli. Nem szerethet mindenki mindenkit, ha így lenne, akkor az túl egyszerű lenne :) Nem neki kell szeretnie, hanem neked.
Nálunk anyukám nagyon szereti a vejét, jól megértik egymást, és úgy kezeli, mintha a saját fia lenne. Jó érzés ezt nekem is látni. Igazából anyu a volt fiúimmal se volt rosszban, mindig azt mondta, bízik abban, hogy jól választok, csak legyek óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!