A Te szüleid elfogadták a párodat?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nálunk apa nagyon szereti a páromat, sőt tulajdonképpen az egész családom, de anyukám, akinek a véleménye lenne számomra a legfontosabb nem igazán kedveli. Néhány dologban egyet tudok vele érteni, de azért rossz nekem ez a helyzet, főleg mivel készülünk a közös életünkre is.2019. ápr. 3. 09:31
11/13 anonim válasza:
Minden anya átlagon felüli értékűnek gondolja a lányát és gazdag, szívdöglesztő manushoz szeretné adni.
12/13 anonim válasza:
Igen, azonnal elfogadták. Nagyon kedvelik, bár beszélgetni nem nagyon tudnak vele alap dolgokon kívül, mert a párom nem nagyon beszél magyarul. Viszont látják, hogy jól bánik velem, sokszor elmesélem, hogy ezt meg ezt hozott nekem, segít ebben abban, stb, és akkor mindig mondják hogy "jaj milyen rendes" Az én szüleim úgy vannak vele, hogy amíg én boldog vagyok mellette, rendesen bánik velem és közösek a céljaink addig ők maximálisan támogatják a kapcsolatot.
13/13 anonim válasza:
"Nincs tökéletes élet"
De van Csak mindenkinek mások az igényei.
Nekem tökéletes férjem van. AKi nekem tökéletes. Valószínűleg sokaknak nem, mert más elvárások alapján választunk párt.
Az életem is tökéletes. Van egy csodálatos fiam, stabil házasságom, saját házunk, 2 kocsink, jó munkahelyünk.
NEKEM tökéletes így.
SZóval a tökéletes az mindenkinek más. Nem a mások általi elvárás a tökéletes, hanem amit te elképzeltél, ami neked a lehető legmegfelelőbb. A legjobb.
Érted már?
Anyukád mit nem kedvel a párodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!