Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te mennyire tudsz jól a saját...

Te mennyire tudsz jól a saját szüleid képébe hazudni?

Figyelt kérdés
2019. febr. 25. 21:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Nekem megy, ha kell. Bár apáméba nehezebb, jobban tisztelem. Szerencsére csak ritkán hazudok, ha olyan van, is inkább csak elhallgatok (jegyek).
2019. febr. 25. 21:54
 2/17 anonim ***** válasza:
65%

Jól tudok, ha nem hazugságnak fogom fel, hanem elhitetem magammal, hogy az az igazság.

Persze nem szeretek hazudni, de van hogy ezzel elkerülhető egy későbbi konfliktus.

2019. febr. 25. 21:56
 3/17 Metionin ***** válasza:
80%
Semennyire, abszolút nem tudok hazudni. Gyerekkoromban próbáltam füllenteni párszor hogy elkerüljem a verést de látszott rajtam és nagyobb verést kaptam mint amekkorát alapból kaptam volna, szóval emiatt nem is fejlesztettem magam hazudozás terén.
2019. febr. 25. 21:59
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Könnyen, a bűntudat 100% ban hiányzik belőlem szóval nem valami nehéz :D
2019. febr. 25. 22:01
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Profi voltam,jehovás szektások voltak,tervezték az esküvöm már 17 évesen vmi kijelölt iszákos nőverő taggal én meg a lelépésem terveztem a szektájukból amit családnak hívnak.

Persze voltak segitőim,osztályfőnök,barátok,barátok szülei stb. Gyerekkorom ota profin hazudtam nekik mindenben,nem bánom,mert kijutottam onnan és boldog vagyok a férjemmel akit én választottam és azóta se kelett annyit hazudnom,rettegnem és elmult a betegségem amit fix h ők okoztak.

2019. febr. 25. 22:12
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Tökéletesen tudok hazudni, bár nem csak a szüleimnek, hanem kb bárkinek. Az igazság pedig, hogy nem szorulok rá... a jegyeim jók voltak, nem voltak nagy balhéim, 1-2 bulit szépítettem meg, de a vicc hogy nem is gimis, hanem egyetemista koromban kíméltem meg anyukámat inkább a kolis bulik világától.
2019. febr. 25. 22:13
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Tudok. De nem szoktam attól még :-) Nem a lebukás veszélye tart vissza. Szerencsére olyanok a szüleim, hogy bármilyen baklövés esetén nem azt nézik, hogy mekkora idióta vagyok és akkor most kitagadnak, hanem azt, hogy hogyan segíthetnének helyrehozni a dolgokat.
2019. febr. 25. 22:20
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
Tudok hazudni, de nem szoktam. Gyerekként felesleges volt hazudnom, mert nem igazán foglalkoztak velünk. Dolgoztak, volt tiszta ruha, volt kaja, de hagyjuk őket békén. Így nem kellett sosem hazudni csak mondani, hogy hova megyek, mikor jövök. Felnőttként meg már rég nem voltunk olyan kapcsolatban, hogy az életem napjairól beszámoljak ami gyerekként sem érdekelte őket.
2019. febr. 25. 22:25
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
Simán. De csak akkor teszem ha szükséges.
2019. febr. 25. 22:25
 10/17 anonim ***** válasza:
54%

Anya: Ugye nem ittál az osztálykiránduláson?!

Én: Neeeem, dehoooogy....:D

Más dolgokban nem igazán szoktam hazudni nekik, csak az én hülyeségeimtől kímélem meg őket, ne legyenek amiatt idegesek, mert 1x az évben elengedem magam egy picit :-)

2019. febr. 25. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!