Te mennyire tudsz jól a saját szüleid képébe hazudni?
Nagyon rosszul. :D De én úgy alapjáraton sem szeretek hazudni senkinek.
Maximum a dolgok elhallgatása az, ami megy, de ha direktben rákérdeznek valamire, akkor nagyon nehezemre esik hazudni.
Nem tudok hazudni senkinek csak úgy hirtelen. Ha rákészülhetek, talán. De rengeteg ember van, aki azt hiszi, de jól hazudik, pedig nem.
Egyik barátnőm ilyen. Onnan tudni, hogy kamuzik, hogy rengeteget beszél az adott dologról. Túl sok kéretlen részlet túl sokszor. Egyszer mondtam neki, hogy nekem nem kell magyarázkodnia, az az ember vagyok, akinek a "Nem" is teljes mondat, és elmondtam neki, hogy túl sokat mond, ha hazudik. Akkor elgondolkozott és beismerte, hogy olyankor tényleg hazudik. Egy darabig abbahagyta, de megint előröl kezdte. Ebben csak az bánt, hogy hülyének néz. Nem vagyok az anyja, nem kell magyarázkodnia.
Egy másik barátnőmről onnan tudni, hogy olyankor picit hátraveti a fejét, szó szerint lenéz. De olyanokat magyaráz, hogy te tudod az igazat, de a végén elgondolkozol, hogy lehet, te vagy a hülye. (Pl. hiába tudod, hogy a rövidlátók mínuszos dioptriát hordanak, neki van 3 orvosi szakvéleménye, hogy nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!