Te vennél fel hitelt a saját nevedre ha a szüleid kérnének rá? (5 millió forintot)
Csak akkor, ha tudom, hogy a törlesztöt akkor is tudom és akarom fizetni, ha ök nem tudják fizetni.
Azért még is csak a szüleim, és szerintem ök is megtennék értem ezt.
Biztos hogy nem. A saját nevemre se szeretnék, nemhogy máséra. Az exem anyja találta ki, hogy majd a fia nevére vesz fel hitelt, mert azt a 8at ami az ő nevén van nem bírja fizetni.
Az én szüleim soha nem hoznának engem ilyen helyzetbe.
Lehetséges, attól függ, hogy mire kellene a pénz..
Ha pl nagyon drága műtétre, akkor esetleg.
Én megértem,hogy a szülőkről van szó, de akkor sem vennék fel az ő nevükre hitelt.Főleg nem ilyen sok pénzt.
Ha nekik nem ad hitelt a bank, akkor annak oka lehet, semmiképp se vedd fel.
Láttam már több ilyen esetet, ahol még jó kapcsolat is volt, és a hitelt is fizették egy ideig.Aztán egyszer csak abbahagyták a hitel fizetését és teljesen elfordultak a gyerekükről..Ő meg még évekig nyögte a tartozást..Ahelyett, hogy a saját kis életét rendezte volna,a fél fizuja elment minden hónapban a szülei hitelére..
Szerintem ne vedd fel bármennyire is kérnek rá.
Ha nekik kell az a pénz,akkor vegyék fel ők.Ha meg nem ad nekik a bank, akkor mint írtam, annak jó oka van.
Én úgy gondolom, hogy egy szülőnek nem is lenne szabad ilyet kérnie egy gyerekétől.
Ha már segíteni nem tudja, legalább ne húzza le a mélybe saját maga mellé szerencsétlent.
Szóval egyértelműen nem.Nagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!