Mamámtól elfogadtam a pénzt ez baj?
Figyelt kérdés
Mindig szokott nekem adni és a többi unokájának is 2-5 vagy valamikor 10 ezret is ma reggel betonoztak és segítettem nekik 3-4óra hosszát és megint adott 2 ezret. Baj hogy elfogadtam?2021. szept. 4. 17:27
2/17 anonim válasza:
Ènsem èrtem, mondhatni megdolgoztál èrte.
3/17 anonim válasza:
Nem baj. Nem elloptad tőle, hanem saját akaratából adta oda
4/17 anonim válasza:
Nem baj nekem is szokott a mamám adni volt mikor nem akarta elfogadni amikor így éreztem de mondta hogy ezzel ne törődjek és köszöni hogy egyáltalán én segítek neki.
5/17 A kérdező kommentje:
Csak azért írom ezt mert ők is segítettek 2 éve mikor vettünk házat pápám vakolt meg ilyenek és ingyen mamám főzött
2021. szept. 4. 17:48
6/17 anonim válasza:
Eddig nem merült fel ez a kérdés, miért pont most?
7/17 anonim válasza:
Nagyszülők úgy segítenek ahogy tudnak:) Ha nem lenne neki, akkor nem tudna adni.
8/17 anonim válasza:
A Mamák már csak ilyenek. :) Akkor is adott volna, ha nem betonozol. Ha pedig nem fogadod el, még meg is sérted.
9/17 anonim válasza:
Ha gondolod, hogy ezzel nehéz anyagi helyzetbe hozza magát, akkor máskor ne fogadd el. De biztos szívesen adta. Miért gondolod, hogy baj lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!