Hogy viseljem el, hogy a gyerekem elfogadta, sőt megkedvelte az exem új nőjét?
1
Oké, ez kicsit más helyzet de köszönöm a választ.
1: sajnálom, hogy rossz neked, de ettől még nem kell leszólni más problémáját...
Kérdező, a legbölcsebb dolog, amit tehetsz, hogy elfogadod. Az ex-férjeddel való konfliktus nem tartozik a gyerekre, hogy azért legyen rosszban az új párjával, mert neked az ártott meg csak felesleges konfliktusokat generálna!
Ezt magadban kell először elrendezni, hogy tovább tudj lépni rajta, és akkor szerintem már nem zavarna ez a részlete sem.
2
Köszönöm a választ, próbálom én, minden egyes nap, csak hát nagyon nehéz különválasztani a kettőt. Nem azért mert mindenért a nőt hibáztatnám, nem (csak) az ő hibája hogy tönkrement a házasságunk, de nagyon rossz érzés, hogy a gyerekem kezdi igencsak megkedvelni őt. Nem terhelem a gyerekemet ezekkel a gondolatokkal, 13 éves már, el tudja dönteni saját vélemény alapján hogy mit szeretne, nekem meg saját magamban kell megküzdenem ezzel. Nehéz. Gondolkoztam már pszichológuson is, hátha segítene könnyebben elfogadni ezt a helyzetet.
5
Értem én, nem is konkrétan azzal van a bajom, hogy kedveli és jól érzi magát náluk, hanem hogy ÉN hogyan dolgozzam ezt fel lelkileg, mert attól hogy ő jól érzi magát nekem még ne könnyebb ezt elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!