Hogy viseljem el, hogy a gyerekem elfogadta, sőt megkedvelte az exem új nőjét?
Én örültem neki, hogy örömmel megy az apjához (hogy ott az új nő, és bírja a fiam). Még mondtam is neki, amikor készítettem össze a holmijait az apás hétvégére, hogy "Andi egy jó fej."
Igaz, mi a nővel két mondatot nem váltottunk soha, de nekem jó volt, hogy a fiamnak ott jó.
Ha nem akarod, hogy a következő éveid/évtizedeid erre menjenek el, akkor kérj szakszerű segítséget. Nekem nincs jobb ötletem, mint a pszichológus.
Ne járj úgy, mint anyósom, aki a saját gyerekét is elmarta maga mellől. Hosszú évekig, minden családi rendezvény arról szólt, hogy mekkora tehén apósom új nője és egyéb hasonlókról. Egy megkeseredett banya lett szegény, már mi sem tartjuk vele a kapcsolatot. Képtelenség.
Örülj neki, hogy a gyerekedet ott is szeretik. Ennyi.
Tudnék mesélni elég hosszan, milyen az, mikor a mostohaanyád gyűlöl pusztán azért, mert létezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!