Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viseljem el, hogy a...

Hogy viseljem el, hogy a gyerekem elfogadta, sőt megkedvelte az exem új nőjét?

Figyelt kérdés
Még mielőtt félreértitek, a gyerekem az első, nem akarom őt befolyásolni. De nagyon rosszul esik, hogy megkedvelte azt a nőt aki miatt elhagyott a férjem. Tudom ezt nekem kell feldolgozni, nem is akarom a gyerekemre kivetíteni, nem is mondtam neki ezzel kapcsolatban semmi rosszat, csak magamban nehéz lerendezni ezt lekileg. Valami jó tanács?
2021. ápr. 26. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
Örülj neki, ez jó a gyermekednek.
2021. ápr. 26. 13:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Amig ott van a gyerek tudsz pasizni meg az uj kapcsolatra koncentralni.
2021. ápr. 26. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én örültem neki, hogy örömmel megy az apjához (hogy ott az új nő, és bírja a fiam). Még mondtam is neki, amikor készítettem össze a holmijait az apás hétvégére, hogy "Andi egy jó fej."

Igaz, mi a nővel két mondatot nem váltottunk soha, de nekem jó volt, hogy a fiamnak ott jó.

2021. ápr. 26. 14:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pszichológus jó ötlet. Persze hiába mondja bárki is, hogy gondolj erre meg arra, meg érezz mást - ez így nem megy.
2021. ápr. 26. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
40%
Nem kell jopofat vagnod hozza.
2021. ápr. 26. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod, hogy a következő éveid/évtizedeid erre menjenek el, akkor kérj szakszerű segítséget. Nekem nincs jobb ötletem, mint a pszichológus.

Ne járj úgy, mint anyósom, aki a saját gyerekét is elmarta maga mellől. Hosszú évekig, minden családi rendezvény arról szólt, hogy mekkora tehén apósom új nője és egyéb hasonlókról. Egy megkeseredett banya lett szegény, már mi sem tartjuk vele a kapcsolatot. Képtelenség.

2021. ápr. 26. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

Örülj neki, hogy a gyerekedet ott is szeretik. Ennyi.

Tudnék mesélni elég hosszan, milyen az, mikor a mostohaanyád gyűlöl pusztán azért, mert létezel.

2021. ápr. 27. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!