Miért nem mindegy, hogy délelőtt vagy délután?
Figyelt kérdés
Mamámhoz jön festő. Holnap kéne menni pakolni. Mondtuk, hogy reggel/délelőtt megyünk pakolni. Mamám meg hisztizik, hogy délután menjünk. Ebből vita lett. Vasárnap délután már senkinek nincs kedve semmihez, az ember pihenne a másnapi munka előtt. Meg normális ember minnél előbb elvégzi a dolgát, hogy aztán pihenni tudjon. Most mamám már nyugdíjas, neki tenger ideje van , de igazán megérthetné, hogy másnak nincs.2021. aug. 21. 16:27
11/20 A kérdező kommentje:
Hát mivel apámat rühelli mindennél jobban elég nehezen tudom ezt elképzelni.
2021. aug. 21. 17:11
12/20 anonim válasza:
Én is mindent inkább délután csinálok. Nekem a reggel a pihenés. Utálom amikor valaki hajnalban kel de azért délután vissza alszik 2 órát. Meg ha elmúlt dél már egy kiskanalat nem rak arrébb.
A kinti munkát meg azért végzik korábban mert muszáj ha nem akarnak megsülni.
13/20 anonim válasza:
Én is beszéltem mamáddal. Nekem azt mondta, jó lenne, ha fáradtan mennétek hétfőn dolgozni, mert veletek mindig csak gond van.
14/20 anonim válasza:
Amikor kérdezted tőle, hogy miért ragaszkodik a délutánhoz, mit mondott? Ha leírnád, könnyebb lenne tanácsot adni.
15/20 A kérdező kommentje:
2 oka volt. Az, hogy minnél kevesebb ideig legyen felfordulás a szobában, a másik meg hogy húgom tudja ott nézni a tv-t....
2021. aug. 21. 17:35
17/20 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon gyenge indokok.
2021. aug. 21. 21:54
18/20 anonim válasza:
Nem érdekelne... mennék délelőtt, ha nem tetszik, kereshet mást.
19/20 anonim válasza:
De védik itt szegény nagyanyót. :D Jesszus, a gyerekei NEKI mennek segíteni, és akkor még ő szerintetek "JOGOSAN" van felháborodva, mert szegény biztos aludna. :D
Ki nem sza*ja le? Akkor legközelebb nem megy senki segíteni neki, ha ő nem tud felkelni. De bezzeg a gyerekek, unokák legyenek ott este 10-ig munka előtt. Besz*rás.
20/20 anonim válasza:
Mondjuk mert délelőtt pihenni, lazítani akar, és ehhez a művelethez nem kíváncsi a képedre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!