Hogy lehet ezzel a helyzettel megbaratkozni?
Parom nagyanyjarol van szo. Mikor jon, felfetreng az agyra, keptelen normalisan beszelni a felnottekkel es ami talan a leginkabb zavar, hogy ami van nala jatek es en adtam neki, azt mindig elvenne tole, ha szoptatom a gyereket elvonja a figyelmet, anyanak mondja magat a gyereknek. Ez utobbival nem tudok dulore jutni vele. Engem zavar, mivel en vagyok anya, o meg mama vagy dedi. Megis mikor itt van folyton leanyazza magat, hiaba kertem hogy ne, le se szrja.
Vagy az en hozzaallasom a problema? (Az se kizart.)
A családon belül is létezik féltékenység. Gondolom elég fiatal anyuka vagy és a dédi is kb. 55-60 év körüli lehet. Ezért gyanítom, hogy a probléma a változó kor és az ezzel együtt járó hormonális változás. A nők bizonyos hányadánál ez normális és előfordul. A hormonális változások elszomorítják, hangulatát labilissá teszik. Mindig nyugtasd magad, hogy TE vagy a gyerek anyja, de hagyd a Dédit is kijátszania magát! Sajnos ahogy öregszünk visszatérünk a gyerekkorba. A fiúk szülei pedig amúgy is mindig nagyra tartják a kis "fiúcskáikat" ezért mindig kevés leszel nekik. Amúgy lehet, h a Te szüleidnek, nagyszüleidnek meg épp a párod a kevés. Megvannak a szüleid még?
A helyzet elmúlik, semmi para... ez a féltékenység egyik megnyilvánulási formája. Ne hagyd bosszantani magad. Amúgy is az egész nevetséges. Légy megértő és felettébb kedves, meglepő eredményeket érhetsz el így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!