Elítéljem a nagyszüleimet azért, mert a kedvenc unokájukra íratták a lakásukat, a többi 3 pedig kimaradt? Vagy ez nem annyira durva?
Figyelt kérdés
Kb. ezeket tudom elképzelni:
a) verzió: azt gondolták, hogy a 3 tesó örököl máshonnan
b) verzió: azt gondolták, hogy nehogy a többi 3 örököljön, mert az anyjukkal utálták egymást
c) verzió: az előző kettő együtt
2021. márc. 10. 19:24
21/25 anonim válasza:
Azt gondolnak amit akarnak és arra íratják a vagyonukat akire akarják.
22/25 anonim válasza:
Ku.va szar érzés az biztos. 3 an vagyunk testvérek, én vagyok a középső. Már baba vagy kisgyerek korunkba kezdődött. Mindkét tesómnak még kiskorában nyitottak számlát amire szépen gyűjtöttek nekik pénzt,18 évesen megkapták, ugyan az egyik tesóm elszórta azt a pénzt, a másik a párjával közös házukba fektette. Én csupasz piccsel mentem el otthonról, 0 forinttal. E mellett mindketten örököltek kisebb nagyobb házakat,elektronikai cikkeket kaptak,tenyleg sok támogatást kaptak hogy eltudjanak indulni az életben,de csak hogy az igazságot irjam le 100% osan,én is kaptam 2 dolgot. 2 nagy 1000 éves kifeküdt tollpárnát,és 3 üveg meggy befőtett.Teljesen jó. 🤢Az benne a gáz hogy akárhogy kedveskedtem, mentem én is mindkét mamámék nemtudom miért alakult így,de igaziból többször viccelődött ezzel a helyzettel tesóm, hogy 3 unk közöl mindig is én voltam a legcsoróbb, aki semmit nem kapott.. Stb. Sose felejtem el hogy már felnőtt voltam, kb 23 éves és elvesztettem a munkám, a párommal egyszerre,eléggé megszorultunk egy idő után,muszaly volt kölcsönkérni, gondoltam kérek tatámtol 20 ezret a villanyszámlára. Tudtam hogy nem okozna neki gondot, mivel előtte 1 nappal vett tesómnak egy mosógépet,es mindenki előtt hangoztatta hogy mennyi megtakarítása van.Erre azt mondta hogy nem ad, de nagyanyám régi ruháit nekem tudja adni.Bocs ha hosszú lett, de ez nagyon fájó pontom, és kb csak a párom tudja ezeket.
23/25 anonim válasza:
Hm..ha te kaptad volna a lakást akkor is úgy gondolnád hogy helytelen?
24/25 anonim válasza:
Mi nem ítéltük el unokatestvérem emiatt. Ő lakott a közelben, ő foglalkozott velük a legtöbbet, látogatta őket, ő tud kiugrani mamához így papa halála után. Teljesen rendben van, hogy az ő nevére került a ház.
25/25 anonim válasza:
Ha ö volt az elsöszülött unoka, nyilván kedvencük lett, és a kötellék is kölcsönös volt. Így nem fura, hogy ö kap mindent. AZ ö döntésük. Máskülönben ha jóérzésü a gazdag unoka, valamit csak fog venni abból az örökségböl a tesóinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!