Nagymama kedvenc unokája? Na, az nem én vagyok. Nálatok is kivételeznek a nagyszülők?
Igen, én se a kedvenc unoka vagyok. Én le is tojom a nagymamámat. A névnapomat nem tudja megjegyezni (1 évben 1x van, és benne van a naptárban), kioktat hogy mit hogyan csináljak.
Kb 2 napja mikor anyuéknál voltam (nem velük élek hanem a vőlegényemmel) kioktatott telefonon, hogy miért nem hivom őt fel apuéktól.
Igen, nálunk is volt ám kivételezés!!!
Nagymamáméknak összesen 4 unokája van, 1 fiú és 3 lány.
A fiúnak kinyalták a seggét, mert csak...
Mert pénisszel született. Mert a lány az nem gyerek, az csak lány...
Nővéremnek van egy 5 éves lánya.
A mama sose látta.
Gondolom, nem érdekli. Hiszen lány...
28/n
apának 2 húga van (féltestvérei). nagyi mindig jobban szerette a lányokat, mint apát.
mikor megszülettem, nagymamám be se jött meglátogatni, mondván ő mos... (???)
kb 2hetes lehettem, mikor képes volt 1utcával arrébb elsétálni, és megnézni az első unokáját.
mikor a következő unokája született, apa kisebbik húgától, ő a kórházban járkált fel-alá...
amikor megszületett az unokaöcsém, ő végre-valahára igazi nagyi lett...
bár igyekezett nem éreztetni, de mindig jobban szerette unokaöcsit, mint engem. a kissrác egy neveletlen kis sz*rházi... már most, pedig cs 6éves...
azóta született még egy lánya, és a másik nagynénémnek 2fia. ők már tündériek. nagyon szeretem őket, de egyszerűen frusztrál az, h látom, h engem sose szeretett ennyire, rólam sose beszélt ilyen büszkeséggel, mint róluk. (12 évvel vagyok idősebb első unokaöcsémnél, nagyon jól tanulok, tanulmányi versenyekre jártam, erős gimiben vagyok nagyon jó tanuló, stb, de egy elismerő szót nem kaptam soha...)
a másik nagynéném kb 40kmre lakik tőle, minden héten egyszer elmegy hozzá, meglátogatni. (a másik vele él) én 3kmre lakom tőle, utoljára 2éve vt nálam...
az vigasztal, h anyu szülei viszont nagyon szeretnek. segítenek, mind anyagilag, mind érzelmileg. nagyon nagy támogatást jelentenek. pedig nagypapám anyu mostohaapja.
Mamámtól múltkor megkérdetze a szomszéd néni, hogy melyik a kedvenc unokája? Mert ő legkisebbik fiút szereti a legjobban . . .
Szegény mama köpni nyelni nem tudott, de elmagyarázta, hogy engem azért szeret, mert én vagyok az első unokája, öcsémet azért mert ő a fiú, unokahúgomat meg azért, mert ő a legkisebb . . . :) Szóval egyformán szeret mindhármunkat.
A másik mamánák ez nem volt sosem kimondva, de nála tudjuk, hogy az unokaöcsém a favorit. kicsik voltunk, mindig könyvet, meg ceruzát, meg füzetet kaptunk (meg zoknit), az unokaöcsém meg szuper játékokat . . . Amióta tudja, hogy nem esszük meg a fehércsokit, azóta csak azt vesz . . .
Szomorú, hogy ilyeneket tapasztaltok Ti is. :( Kicsit vigasztal a tudat, hogy nem egyedi eset vagyok, és nem bennem van a hiba. Jó tanuló voltam és vagyok, teszem a dolgom, mosolygok, szívesen segítek bárkinek, nekem sosem a pénz volt a fontos.
Mamámat ritkán, de meglátogatom, mert stroke-ja volt, nagyon el vannak meszesedve az erei, és annak ellenére, hogy tudom, nem is szeret, a lelkiismeretem beleszól néha a dolgokba, és olyankor meglátogatom. Hiába teltek el évek, a családi ünnepek alkalmával (nekem soha semmim nem volt megünnepelve úgy, hogy összejött a család) mindig szomorú leszek, mert látszik, mennyire nem vagyok fontos. Általában gubbasztok valahol csendben, nézek magam elé, és próbálom elviselni, amit látok... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!