Óvónéniknek van kedvenc gyerekük a csoportban? Kivételeznek velük?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 13:25
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy van kedvenc gyerek. Teljesen normális és egészséges emberi tulajdonság az előítélet, az ítélet és hogy ha valaki szimpatikusabb azzal kedvesebb vagy. Ezt egy óvónő sem tudja magában elfojtani.
2/4 anonim válasza:
Minden helyen van olyan óvónéni, aki 1-2 gyerekkel kivételezik állandóan, de ha nincs hátrányos megkülönböztetés, és a szülő előtt sem hangoztatja (pl. a kiss marci mennyivel okosabb), akkor tulképp nem gond. Akkor van gond, ha "kipécézik" 1-2 gyereket és szándékosan kevésbé foglalkozik velük.
3/4 anonim válasza:
Szerintem van mindegyiknek, én legalább is látom. Már a második gyerekem óvodás, de minden évben megfigyelhető, hogy vannak kedvencek. Meg olyan anyukák, akiknek egyáltalán nem mernek szólni semmiért, inkább a normális anyukákon csattan az ostor...
4/4 anonim válasza:
Óvónő vagyok, és van kedvencem több is. DE a többi ezt nem sejti szerintem. Ha úgy adódik a szituáció mindegyiket megsimogatom, mondok neki valami személyre szóló kedvességet, lehet kedves vagy kevésbé kedves nekem. Igyekszem mindegyikkel gyerekkel kommunikálni, személyre szólóan. Nálam a kedvenc dolog úgy van, hogy akik a kedvencek, azokkal pl. ovin kívül is szívesen foglalkoznék. Aki nem kiemelt kedvenc, azzal nem erőltetném óvodán kívül a viszonyt. Persze ez csak elmélet, mert egyikükkel sem találkozom ovin kívül, de így tudnám kifejteni.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!