Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az,hogy a nagyanyám matat utánam a szobámban levő szemetesben?Persze,az ő házuk,és jogosan csinálja, de az hogy ha megtalál egy csokis papírt vagy mást, amiből őket nem kínáltam meg, rám fogja,hogy az ő pénzükből vettem.

Figyelt kérdés
Újabban azt szoktam csinálni, hogy amikor tudom kiviszem a kazánházba és eltüzelek, minden nemű élelmiszeres papírt, vagy édességes papírt. Ettől függetlenül, hogy egy 67 éves asszony ilyenre vetemedik,és sajnálja az unokájától az élelmet, azért az durva.
2021. febr. 4. 14:11
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez sok öregre jellemző, hogy turkál más cuccában. Én is teleraknám minden szép és jóval.
2021. febr. 5. 06:51
 42/45 anonim ***** válasza:
73%

Köszi, 39-es! Már emlékszem, hisz kommenteltem ott is. :)

(35-ös voltam)

2021. febr. 5. 08:06
 43/45 anonim ***** válasza:
72%
Így belegondolva, azért részéről is jó nagy surmóság, hogy magadnak tartogatod a "finomságokat", miközben gyakorlatilag ők tartják el a valagad. Oké, hogy beleadsz a költségekbe, de nélkülük te sem tudnál megélni, a minimum az lenne, hogy megkínálod őket. Ettől függetlenül az sem normális, hogy áttúrják még a szemetesed is.
2021. febr. 6. 22:25
 44/45 anonim ***** válasza:
75%
*részedről
2021. febr. 6. 22:26
 45/45 anonim ***** válasza:
87%

Ez egyáltalán nem normális, az a nő vagy elmebeteg, vagy nagyon nincs élete, ha ilyet csinál. Nem olvastam a kommenteket, beszéltetek már erről?

Egyébként meg ne törődj vele, az ő baja, ha képes ilyesmin felhúzni magát.

2021. febr. 7. 00:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!