Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az,hogy a nagyanyám matat utánam a szobámban levő szemetesben?Persze,az ő házuk,és jogosan csinálja, de az hogy ha megtalál egy csokis papírt vagy mást, amiből őket nem kínáltam meg, rám fogja,hogy az ő pénzükből vettem.

Figyelt kérdés
Újabban azt szoktam csinálni, hogy amikor tudom kiviszem a kazánházba és eltüzelek, minden nemű élelmiszeres papírt, vagy édességes papírt. Ettől függetlenül, hogy egy 67 éves asszony ilyenre vetemedik,és sajnálja az unokájától az élelmet, azért az durva.
2021. febr. 4. 14:11
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
94%
Nagyanyád irigy rád, az enyém is az volt. Minden ünnepre a lehetőségeimhez képest sokkal drágább ajándékot követelt, ha olcsónak látta, odébbhajította. A drágát sem használta, csak az kellett neki, hogy megkapja. Nincs olyan emlékem róla, hogy valaha is kedves lett volna bárkihez, csak színészkedte az édelgősséget, azt is csak ha vendég jött hozzánk. Vannak pokoli nagyszülők is. Attól, hogy egy ember szaporodik, nem válik jó emberré.
2021. febr. 4. 18:25
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat fura ezt úgy olvasni, hogy azt a chipset eszem közben, amit Mamámtól kaptam. Nem normális dolog amit csinál.
2021. febr. 4. 18:39
 33/45 anonim ***** válasza:
97%

Panaszkodsz, de amikor azt javasolják pattanj le onnan, akkor felháborodsz és kikéred magadnak.

A nagyanyád egy idióta, a véred fogja szívni míg él. Te meg hagyod. Ennyi.

2021. febr. 4. 18:48
 34/45 anonim ***** válasza:
37%
Irigy soherek vagytok mind, nagyanyad is mert sajnal toled mindent. Viszont te sem vagy különb abból a pénzből amit megsporolsz az albérlet helyett inkább bevasarolnal, hogy legyen otthon több kaja nektek vagy h az öregek is ehesenek a minőségibb ételekből. Orulj neki, hogy naluk lakhatsz, mert lehet felkopna az álad éhen nelkuluk es lehet te is mas szemeteben turkalnal kaja után.
2021. febr. 4. 19:11
 35/45 anonim ***** válasza:
86%

35: tudnál linkelni korábbi kérdését?

Nekem is gyanús volt, de nem ugrott be...

2021. febr. 4. 19:37
 36/45 anonim ***** válasza:
88%

Én is emlékszem, megette a mama a drága szalámit a hútőből.

Kérdező, miért nem költöztök össze a pároddal, ha megvan még?

2021. febr. 4. 21:38
 37/45 anonim ***** válasza:
87%
Pontosan erre a történetre gondolok én is, közben a kérdező munkálkodik és toroltette a válaszom. Beallitja a nagyszuleit élősködőnek, mikozben ő az aki mindenkin élősködik.
2021. febr. 4. 22:19
 38/45 anonim ***** válasza:
74%
na mostmár linket kérünk
2021. febr. 4. 22:24
 39/45 anonim ***** válasza:
2021. febr. 4. 22:31
 40/45 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, ha nem pattansz le az öreglány mellől, ne aggódj, nem sokára pasasod se lesz. Így is megcsókolhatod a valagát, hogy így is kitart melletted...
2021. febr. 5. 03:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!