Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az,hogy a nagyanyám matat utánam a szobámban levő szemetesben?Persze,az ő házuk,és jogosan csinálja, de az hogy ha megtalál egy csokis papírt vagy mást, amiből őket nem kínáltam meg, rám fogja,hogy az ő pénzükből vettem.

Figyelt kérdés
Újabban azt szoktam csinálni, hogy amikor tudom kiviszem a kazánházba és eltüzelek, minden nemű élelmiszeres papírt, vagy édességes papírt. Ettől függetlenül, hogy egy 67 éves asszony ilyenre vetemedik,és sajnálja az unokájától az élelmet, azért az durva.
2021. febr. 4. 14:11
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Nem az ő pénzükből vettem,és nem azt írtam,hogy az övékéből vettem, hanem hogy azt gondolja,hogy az ő kasszájukból ment ki.26 éves vagyok, keresek, beleadok a rezsibe, és van hogy plusz pénzt is adok nekik,mert kevés a nyugdíj. Neki az a baja, hogy nem ehet olyan szalámikat mint én vagy csokoládét, mert nem tudja megvenni, mert akkor "elfogyna " a nyugdíjuk.Ez attól még nem jogosítja fel,hogy minden egyes nap felbolydítsa az életemet,és turkáljon a holmim között. Ha a szemetesben turkál, ki tudja még hol.A kzös együttélésnek vannak szabályai, amiket én be is tartottam eddig is, emiatt nem fogok megpattanni,és megfutamodni, azért mert ő nem tudja mi illik vagy mi sem. Lett volna olyan húzása is már,hogy számon akarta tartani a keresetemet, de nem jött neki össze. Valahogy mindig próbál tromfolódni, csak nem sikerül. Viszont ez a szokása, meg elég bosszantó. Szerintem ha megtudná,hogy én ezt valakinek elmondom, fejre állna mérgében. Mert ugye, amit ő csinál, az szerinte jogos, mivel én élek az ő házukban,nem fordítva.
2021. febr. 4. 17:06
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél óvszert, tegyél bele testápolót és azt dobd a kukába. Tuti nem matat többet
2021. febr. 4. 17:09
 23/45 anonim ***** válasza:
94%
22-es, nem jó ötlet, akkortól fogva azt lesi, mikor csempész be az unoka lányt a lakásba, éjjel is be fog járni hozzá.
2021. febr. 4. 17:14
 24/45 A kérdező kommentje:
Lányt nem igen, mivel hetero vagyok,és nő :D
2021. febr. 4. 17:15
 25/45 anonim ***** válasza:
58%
Néha azért megkinálhatnád a nagyidat és akkor nem kutatna szerintem, mert igy az a felfogása,hogy dugiban eszel.
2021. febr. 4. 17:17
 26/45 anonim ***** válasza:
88%
Hát akkor ne futamodj meg, hanem élj még tizenpár évig félelemben, rejtegetve az élelmiszereid csomagolását. Ezek szerint ez neked megfelel, maradni akarsz.
2021. febr. 4. 17:18
 27/45 anonim ***** válasza:
96%
Ha ennyire, bocsánat, de nem normális a nagymamád, akkor miért nem kötözöl el? "Emiatt nem fogok megpattanni, és megfutamodni". Az nem megfutamodás, ha 26 évesen eleged lesz a nagyszüleidből, megjegyzem jogosan, és elköltözöl. Ez az egyetlen megoldás, egy 67 éves nő nem fog megváltozni, azt ne várd.
2021. febr. 4. 17:20
 28/45 anonim ***** válasza:
92%
Fogj pár darab wc papírt és kendd össze csokival. A testápolós gumi is jó ötlet. Viccet félretéve erre csak a költözés megoldás mert az idős embert nem fogod tudni leszoktatni a hülye szokásairól és egyéb téren sem fog változni már.
2021. febr. 4. 17:22
 29/45 anonim ***** válasza:
89%

"Mert ugye, amit ő csinál, az szerinte jogos, mivel én élek az ő házukban,nem fordítva."

"és van hogy plusz pénzt is adok nekik,mert kevés a nyugdíj"

tehát szívességet teszel neki azzal hogy ott élsz. de a szabályokat valahogy mégis ő diktálja. szerintem tedd helyre a nagyit

2021. febr. 4. 17:29
 30/45 A kérdező kommentje:

Az nem szeretet hogy amit a párom nekem hoz, nekik adom? Az nem szeretet,hogy bármit kapok valakitől legyen az bonbon, vagy bármi más, a többet nekik adom belőle? Én megeszek ma 2 bonbont, a többin meg ők osztoznak el.

Utolsónak üzenem,hogy ha nem tudsz semmit, inkább ne szólj hozzá, aztán nyugodtan pontozott le. Meg most jön az,hogy ilyen a stílusom,nem kell sajnálni. Nyugodtan, pontozz csak le!!

2021. febr. 4. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!