Szerintetek normális dolog az,hogy a nagyanyám matat utánam a szobámban levő szemetesben?Persze,az ő házuk,és jogosan csinálja, de az hogy ha megtalál egy csokis papírt vagy mást, amiből őket nem kínáltam meg, rám fogja,hogy az ő pénzükből vettem.
Figyelt kérdés
Újabban azt szoktam csinálni, hogy amikor tudom kiviszem a kazánházba és eltüzelek, minden nemű élelmiszeres papírt, vagy édességes papírt. Ettől függetlenül, hogy egy 67 éves asszony ilyenre vetemedik,és sajnálja az unokájától az élelmet, azért az durva.2021. febr. 4. 14:11
21/45 A kérdező kommentje:
Nem az ő pénzükből vettem,és nem azt írtam,hogy az övékéből vettem, hanem hogy azt gondolja,hogy az ő kasszájukból ment ki.26 éves vagyok, keresek, beleadok a rezsibe, és van hogy plusz pénzt is adok nekik,mert kevés a nyugdíj. Neki az a baja, hogy nem ehet olyan szalámikat mint én vagy csokoládét, mert nem tudja megvenni, mert akkor "elfogyna " a nyugdíjuk.Ez attól még nem jogosítja fel,hogy minden egyes nap felbolydítsa az életemet,és turkáljon a holmim között. Ha a szemetesben turkál, ki tudja még hol.A kzös együttélésnek vannak szabályai, amiket én be is tartottam eddig is, emiatt nem fogok megpattanni,és megfutamodni, azért mert ő nem tudja mi illik vagy mi sem. Lett volna olyan húzása is már,hogy számon akarta tartani a keresetemet, de nem jött neki össze. Valahogy mindig próbál tromfolódni, csak nem sikerül. Viszont ez a szokása, meg elég bosszantó. Szerintem ha megtudná,hogy én ezt valakinek elmondom, fejre állna mérgében. Mert ugye, amit ő csinál, az szerinte jogos, mivel én élek az ő házukban,nem fordítva.
2021. febr. 4. 17:06
22/45 anonim válasza:
Vegyél óvszert, tegyél bele testápolót és azt dobd a kukába. Tuti nem matat többet
23/45 anonim válasza:
22-es, nem jó ötlet, akkortól fogva azt lesi, mikor csempész be az unoka lányt a lakásba, éjjel is be fog járni hozzá.
24/45 A kérdező kommentje:
Lányt nem igen, mivel hetero vagyok,és nő :D
2021. febr. 4. 17:15
25/45 anonim válasza:
Néha azért megkinálhatnád a nagyidat és akkor nem kutatna szerintem, mert igy az a felfogása,hogy dugiban eszel.
26/45 anonim válasza:
Hát akkor ne futamodj meg, hanem élj még tizenpár évig félelemben, rejtegetve az élelmiszereid csomagolását. Ezek szerint ez neked megfelel, maradni akarsz.
27/45 anonim válasza:
Ha ennyire, bocsánat, de nem normális a nagymamád, akkor miért nem kötözöl el? "Emiatt nem fogok megpattanni, és megfutamodni". Az nem megfutamodás, ha 26 évesen eleged lesz a nagyszüleidből, megjegyzem jogosan, és elköltözöl. Ez az egyetlen megoldás, egy 67 éves nő nem fog megváltozni, azt ne várd.
28/45 anonim válasza:
Fogj pár darab wc papírt és kendd össze csokival. A testápolós gumi is jó ötlet. Viccet félretéve erre csak a költözés megoldás mert az idős embert nem fogod tudni leszoktatni a hülye szokásairól és egyéb téren sem fog változni már.
29/45 anonim válasza:
"Mert ugye, amit ő csinál, az szerinte jogos, mivel én élek az ő házukban,nem fordítva."
"és van hogy plusz pénzt is adok nekik,mert kevés a nyugdíj"
tehát szívességet teszel neki azzal hogy ott élsz. de a szabályokat valahogy mégis ő diktálja. szerintem tedd helyre a nagyit
30/45 A kérdező kommentje:
Az nem szeretet hogy amit a párom nekem hoz, nekik adom? Az nem szeretet,hogy bármit kapok valakitől legyen az bonbon, vagy bármi más, a többet nekik adom belőle? Én megeszek ma 2 bonbont, a többin meg ők osztoznak el.
Utolsónak üzenem,hogy ha nem tudsz semmit, inkább ne szólj hozzá, aztán nyugodtan pontozott le. Meg most jön az,hogy ilyen a stílusom,nem kell sajnálni. Nyugodtan, pontozz csak le!!
2021. febr. 4. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!