Sos el szeretnénk menni nyaralni de a nagymamámnak időskori betegdége van (nem komoly) csak az a lényeg higy nem maradhat egyedül és már velünk lakik 2 hónapja ti hogy mennétek el? Normális válaszokat kérek pls sos
Ötös voltam, azért kérdeztem, hogy hány éves, mert pl. egy 17 éves simán elmehet a haverjaival nyaralni, nem muszáj mindig a szüleivel menni. Persze, lehet, hogy szeretnének együtt menni, de ha nem tudják másra bízni, valakinek kell mellette lennie, akkor mégis jobb, ha legalább a kamasz el tud menni pár napra strandolni a barátaival, mintha mindhárman otthon kuksolnak egész nyáron. De teljesen más a helyzet, ha még csak 14 éves mondjuk, akkor értelem szerint együtt kell menni. De azt sem tudjuk, hogy él-e velük más felnőtt rokon, pl. ha többen vannak testvérek, és van köztük idősebb is, akkor is ki lehet úgy sakkozni, hogy legalább néhány embernek a családban legyen valami kikapcsolódása. Nem értem, ez miért ördögtől való? Kötelező együtt menni nyaralni a szülőkkel, amíg saját családot nem alapítasz?
Van egy másik lehetőség, de az nem annyira szimpatikus: be lehet utaltatni a nagymamát egy hétre kórházba, és akkor közösen is el tudnak menni nyaralni, ha együtt szeretnének, bár pont a mai időkben nem annyira biztonságos megoldás ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!