Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Sos el szeretnénk menni...

Sos el szeretnénk menni nyaralni de a nagymamámnak időskori betegdége van (nem komoly) csak az a lényeg higy nem maradhat egyedül és már velünk lakik 2 hónapja ti hogy mennétek el? Normális válaszokat kérek pls sos

Figyelt kérdés

2020. jún. 16. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem ördögtől való, de szerintem teljesen mindegy hány éves. Ha együtt akarnak menni, akkor együtt. Ha kiírta a kérdést, akkor nem kötelező jelleggel “kell menni”, gondolom és egyszer egy évben a kamasszal is lehet menni nyaralni. Szerintem elég szomorú, ha ezt nem tudják megtenni és kizárólag külön tudnak elmenni.
2020. jún. 16. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, ebben a mai világban halál meg pusztulat van, ha az emberek nem tudnak elutazni évente. Fogyasztási kényszer van. Mikor mi a nagyapát, utána mag a mamát évekig elápoltuk, eszünkbe sem jutott, hogy ránk jöjjön a nyaralhatnék. Örültünk, ha elbírunk a beteggel.
2021. júl. 4. 18:46
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Ez annyira jópofa, hogy menjen az öreg öregotthonba, hogy nyugodtan járhassatok nyaralni. Van egy rokon csald, azoknak is wellness az első, mikor nem fizettek rezsit, akkor is jártak, aztán mikor elárverezték a házat, sírta szájuk a nehéz élet miatt. Gázszámlára nem utaltak, de wellnessre volt.
2021. júl. 5. 15:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!