Szerintetek normális dolog az,hogy a nagyanyám matat utánam a szobámban levő szemetesben?Persze,az ő házuk,és jogosan csinálja, de az hogy ha megtalál egy csokis papírt vagy mást, amiből őket nem kínáltam meg, rám fogja,hogy az ő pénzükből vettem.
Fhuuu azért adnám ha belenyúlna egy használt gumiba🤔😅 viccet félre téve ez nem oke. Az előbb említett esetben is neheztelné hogy velük miért nem osztottad meg??😅
Nyilván te is ott élsz. Együtt élés kompromisszum. Ha ezt nem értik meg akkor tényleg marad az undi mentőöv🤷🏼♀️ vagy esetleg tényleg külön gyűjtöd az olyan szemetet amibe belekötnének csak hát ez elég nevetséges lenne.. nem miattad, miattuk.
Durva amit a nagyi csinál, viszont nem tudjuk a körülményeket. Ennek lehet oka is. Hány éves vagy? Dolgozol, vagy tanulsz? Esetleg csak vagy ott a nagyszüleid nyakán? A szüleiddel mi a helyzet? Miért náluk laksz?
Ezeket azért kérdezem, mert egy utcabeli család jutott eszembe. A gyerek 16 évesen otthagyta az iskolát. 20 éves koráig semmit nem dolgozott, de neki minden járt. Az apja ezt megelégelte, és hiába a sok könyörgés, vagy fenyegetés, úgy döntött, hogy fel is út, le is út. A srác jobb híján a nagyszüleihez ment lakni. Persze ott is csak van, de ők már zárható szekrénybe teszik az élelmiszert előle.
És őszintén szólva, teljesen megértem őket. A srác csak ül, fekszik játszik, meg eszik.
Lehet, te nem ilyen vagy kérdező, de ennél azért több információ kell, mint hogy sajnálják tőled a kaját. De miért?
Fontos lenne tudni, hogy milyen körülmények közt éltek, vagy hogy te miért náluk laksz, esetleg segítesz fent tartani a lakást vagy sem.
Mert így sok opció szóba jöhet.
Ha te is kereső vagy, és beszállsz mindenbe, akkor semmi joga nincsen még arra se, hogy a szemetedbe turkáljon.
Ha ők tartanak el, akkor sem gondolnàm, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás, a mamikának furcsa szokásai vannak.
Egyet mondhatok, ahogy idősödik egyre több ilyen dolga lesz, úgyhogy azt tanácsolom amint van rá lehetőséged költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!