Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az,hogy a nagyanyám matat utánam a szobámban levő szemetesben?Persze,az ő házuk,és jogosan csinálja, de az hogy ha megtalál egy csokis papírt vagy mást, amiből őket nem kínáltam meg, rám fogja,hogy az ő pénzükből vettem.

Figyelt kérdés
Újabban azt szoktam csinálni, hogy amikor tudom kiviszem a kazánházba és eltüzelek, minden nemű élelmiszeres papírt, vagy édességes papírt. Ettől függetlenül, hogy egy 67 éves asszony ilyenre vetemedik,és sajnálja az unokájától az élelmet, azért az durva.
2021. febr. 4. 14:11
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok rossz indulatú ember, de pl. kollégiumban annyira lopták a kakaóm (még szekrényből is), hogy felszórtam erős paprikával. Soha többet nem vitték el. Ezért nem rossz ötlet az, hogy undorító dolgokat tegyél bele, mert a szép szóból nem ért az biztos.
2021. febr. 4. 15:18
 12/45 anonim ***** válasza:
96%

Fhuuu azért adnám ha belenyúlna egy használt gumiba🤔😅 viccet félre téve ez nem oke. Az előbb említett esetben is neheztelné hogy velük miért nem osztottad meg??😅

Nyilván te is ott élsz. Együtt élés kompromisszum. Ha ezt nem értik meg akkor tényleg marad az undi mentőöv🤷🏼‍♀️ vagy esetleg tényleg külön gyűjtöd az olyan szemetet amibe belekötnének csak hát ez elég nevetséges lenne.. nem miattad, miattuk.

2021. febr. 4. 15:23
 13/45 anonim ***** válasza:
97%

Durva amit a nagyi csinál, viszont nem tudjuk a körülményeket. Ennek lehet oka is. Hány éves vagy? Dolgozol, vagy tanulsz? Esetleg csak vagy ott a nagyszüleid nyakán? A szüleiddel mi a helyzet? Miért náluk laksz?

Ezeket azért kérdezem, mert egy utcabeli család jutott eszembe. A gyerek 16 évesen otthagyta az iskolát. 20 éves koráig semmit nem dolgozott, de neki minden járt. Az apja ezt megelégelte, és hiába a sok könyörgés, vagy fenyegetés, úgy döntött, hogy fel is út, le is út. A srác jobb híján a nagyszüleihez ment lakni. Persze ott is csak van, de ők már zárható szekrénybe teszik az élelmiszert előle.

És őszintén szólva, teljesen megértem őket. A srác csak ül, fekszik játszik, meg eszik.

Lehet, te nem ilyen vagy kérdező, de ennél azért több információ kell, mint hogy sajnálják tőled a kaját. De miért?

2021. febr. 4. 15:31
 14/45 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó vagyok. Azért nem mindegy, hogy dolgozol, és segítesz a rezsiben legalább, meg próbálsz önállósodni, vagy a nagyi kisnyugdíját cseszed el csokikra, mikor neki meg fő a feje, hogy hónap végén lesz-e kenyér.
2021. febr. 4. 15:35
 15/45 anonim ***** válasza:
93%
Na de mit keres? És ha talál egy csokipapirt, akkor mi történik?
2021. febr. 4. 15:42
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyszülőm is csinálta ugyanezt, de nemcsak a kukánkban turkált, hanem mikor nem voltunk otthon, feltúrta az összes szekrényünket. Egész életében csinálta, nem az öregségtől volt neki. Vannak sz.r emberek, a rokonság sem mentség ezalól.
2021. febr. 4. 15:53
 17/45 Banna97 ***** válasza:
83%

Fontos lenne tudni, hogy milyen körülmények közt éltek, vagy hogy te miért náluk laksz, esetleg segítesz fent tartani a lakást vagy sem.

Mert így sok opció szóba jöhet.

Ha te is kereső vagy, és beszállsz mindenbe, akkor semmi joga nincsen még arra se, hogy a szemetedbe turkáljon.

Ha ők tartanak el, akkor sem gondolnàm, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás, a mamikának furcsa szokásai vannak.

Egyet mondhatok, ahogy idősödik egyre több ilyen dolga lesz, úgyhogy azt tanácsolom amint van rá lehetőséged költözz el.

2021. febr. 4. 16:23
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
17- ha egy fillért se fizet, ha szivességi lakáshasználó, akkor sincs jogy turkálni. Semmi sem jogositja fel rá.
2021. febr. 4. 16:58
 19/45 anonim ***** válasza:
90%
Ha módodban áll, minél hamarabb költözz ki. Ez semmilyen eseteben sem normális szerintem. Mivel azt írtad, hogy az ő pénzükből vetted, meg a fogalmazásodból is, azt tudnám tippelni, hogy gimis korú lehetsz, akkor ez viszont szívás, de ne aggódj, nem sokat kell már kibírnod, ha igazam van, akkor nem sokára egyetem, akkor meg már azt csinálsz amit akarsz, senki nem fogja átkutatni a szemetesed. Én azt tudom ajánlani, ha van kulcsod a szobádhoz, akkor ha nem vagy otthon, zárd be. Ha pedig azt is meg kérdezi, hogy miért zártad be, közöld vele, hogy azért mert senkinek nincs joga hozzá, hogy a személyes teredbe bemenjen az engedélyed nélkül, és ott turkáljon - az most mindegy, hogy csak a szemétben, de érted mire gondolok.
2021. febr. 4. 16:59
 20/45 anonim ***** válasza:
86%
Tipikus venasszony
2021. febr. 4. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!