Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Normális, hogy zavar ez?

Normális, hogy zavar ez?

Figyelt kérdés

Az én lányom az első unoka a párom családjában.

A párom testvére pár éve megismerkedett egy nővel akinek már volt előző kapcsolatból gyereke.

Mostanában sokszor vigyáz rá is anyósom.

Nem tudom, engem zavar, hogy ugyan úgy van kezelve mint a verszerinti unokájuk. Ő is ugyan úgy kap minden alkalommal ajándékot, közel azonos összegűt mint az én gyerekem.

Ti megmondanátok anyosotoknak, hogy ez rosszul esik?

2020. máj. 20. 10:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%

Nem normális, hogy zavar.

Az normális, ahogy anyósodék viselkednek a kislánnyal. És tök jó, hogy így elfogadták a párod testvérének a párját a gyerekével együtt.

Most képzeld el, hogy ott a két gyerek, az egyiknek adnak ajándékot, a másiknak nem. Az egyiknek kedveskednek, a másiknak nem.

2020. máj. 20. 11:02
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés gyerek, te meg egyszerűen csak irigy vagy.

Nem tudom mi esik rosszul, nem a te gyerekedtől veszik el. Örülnöd kellene, hogy ilyen elfogadóak.

2020. máj. 20. 11:03
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
A masik gyermek pont ugyan olyan unoka mint a te gyereked. A sogorod gyereke (ha verszerinti ha nem akkor is.) Nagyom is jol teszik a nagyszulok, hogy egyforman tekintenek rajuk.
2020. máj. 20. 11:03
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. A szeretet és törődés nem fogy el. Titeket nem rövidítenek meg semmivel.
2020. máj. 20. 11:05
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, hogy zavar...Inkább kedves az anyóstól, hogy nem rekeszti ki vagy nézi le a gyereket, mert nem vér szerinti. Valóban olyan, mintha irigy lennél.
2020. máj. 20. 11:07
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Hm.

A lányom 8 éves volt, amikor ossze ismerkedtem a párommal, aki azóta már a férjem. Anyósom az első pillanattól kezdve unokájaként kezelte, úgy is említette mindenkinek, ismerősnek, ismeretlennek is. A másik fia oldaláról van 3 vérszerinti unoka. Unnepeken egyformán vannak kezelve, mind a négy ugyanannyit kap mindig mindenre. De az én gyerekem az, akinek a nagymama sütit süt, mert tudja, hogy szombat délután a lány beugrik hozza megkérdezni, hogy van, az én gyerekem kap csak úgy valami ajándékot, meet a többi le se xarja a nagyit. Nem a véren múlik a jó kapcsolat és kimondottan egoista és idióta a gkkndolkodasod.

2020. máj. 20. 11:13
 7/24 anonim ***** válasza:
97%
Végre normális nagyszülők. Nekem van egy féltestvér bátyám (apai ágról) es az anyai nagyapámék megcsinálták azt annó, hogy karácsonykor én kaptam ajándékot, ő meg nem... ott van két kisgyerek, az egyik bontogatja az ajándékát, a másik meg nézi, képzeld már el ez milyen. Én még kicsi voltam, fel sem fogtam, de apámnak nagyon rosszul esett és iszonyat kellemetlen volt. Nem is nézett feléjük évekig. Örülj neki, hogy elfogadják és szeretettel várják azt a gyereket is, mert hahó, ő egy gyerek, aki semmiről sem tehet.
2020. máj. 20. 11:17
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon normális nagyszülők, tisztelet érte.

Nekem a saját szüleim csinálták meg azt, hogy az elsőszülött unoka mindig mindenből többet kapott, mint a másik kettő. Szerinted..? Hogy esett az nekik? És nekem?

2020. máj. 20. 11:26
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy ez miért esik neked rosszul?Gyerek között az a normális hogy nem teszünk különbséget.

Vagy ezt mégis te hogy képzeled el? Karácsony, együtt a család: a te gyereked bontogatja az ajándékot, a másik pedig nézi? Te eszednél vagy?!

Honnan ekkora irigység és rosszindulat benned?

2020. máj. 20. 11:39
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
De gondolom ha fordítva lenne, hogy te lennél olyan helyzetben hogy megismerkedsz valakivel úgy hogy van gyereked és a párod szülei nem vennének neki ajándékot, nem törődnének vele ahogy a többi unokával akkor te lennél a legjobban felháborodva :D
2020. máj. 20. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!