Normális, hogy zavar ez?
Az én lányom az első unoka a párom családjában.
A párom testvére pár éve megismerkedett egy nővel akinek már volt előző kapcsolatból gyereke.
Mostanában sokszor vigyáz rá is anyósom.
Nem tudom, engem zavar, hogy ugyan úgy van kezelve mint a verszerinti unokájuk. Ő is ugyan úgy kap minden alkalommal ajándékot, közel azonos összegűt mint az én gyerekem.
Ti megmondanátok anyosotoknak, hogy ez rosszul esik?
Nem normális, hogy zavar.
Az normális, ahogy anyósodék viselkednek a kislánnyal. És tök jó, hogy így elfogadták a párod testvérének a párját a gyerekével együtt.
Most képzeld el, hogy ott a két gyerek, az egyiknek adnak ajándékot, a másiknak nem. Az egyiknek kedveskednek, a másiknak nem.
Szerencsés gyerek, te meg egyszerűen csak irigy vagy.
Nem tudom mi esik rosszul, nem a te gyerekedtől veszik el. Örülnöd kellene, hogy ilyen elfogadóak.
Hm.
A lányom 8 éves volt, amikor ossze ismerkedtem a párommal, aki azóta már a férjem. Anyósom az első pillanattól kezdve unokájaként kezelte, úgy is említette mindenkinek, ismerősnek, ismeretlennek is. A másik fia oldaláról van 3 vérszerinti unoka. Unnepeken egyformán vannak kezelve, mind a négy ugyanannyit kap mindig mindenre. De az én gyerekem az, akinek a nagymama sütit süt, mert tudja, hogy szombat délután a lány beugrik hozza megkérdezni, hogy van, az én gyerekem kap csak úgy valami ajándékot, meet a többi le se xarja a nagyit. Nem a véren múlik a jó kapcsolat és kimondottan egoista és idióta a gkkndolkodasod.
Nagyon normális nagyszülők, tisztelet érte.
Nekem a saját szüleim csinálták meg azt, hogy az elsőszülött unoka mindig mindenből többet kapott, mint a másik kettő. Szerinted..? Hogy esett az nekik? És nekem?
Nem értem, hogy ez miért esik neked rosszul?Gyerek között az a normális hogy nem teszünk különbséget.
Vagy ezt mégis te hogy képzeled el? Karácsony, együtt a család: a te gyereked bontogatja az ajándékot, a másik pedig nézi? Te eszednél vagy?!
Honnan ekkora irigység és rosszindulat benned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!