Én vagyok a nem normális, mert zavar? Mit csináljunk vele?
A saját otthona ugyanúgy másik három ember saját otthona, akikhez alkalmazkodnia kellene, szóval nem, a saját otthonában sem lehet olyan igénytelen, amilyen akar. 20 éves vagyok, nem tudok elköltözni otthonról, ahogyan a testvérem sem és anyám sem fog kiköltözni a saját házából. Én már eleve nem is szoktam hazamenni hétvégente, mert csak felidegesítem magam vagy rosszul leszek, de most erre a hosszabb időszakra haza akartam menni. Nem is szimpla igénytelenségről van szó, inkább az egészsége tehet róla, szerintem tuti beteg, amin a saját érdeke is lenne, hogy javítson és elmenjen orvoshoz.
Nem is túlzom el. Reggel felkel és onnantól kezdve mást se hallani, hogy szuszog, böfög stb., amíg le nem fekszik aludni. Ha otthon van egész nap, akkor is ez megy. Reggel átfekszik a másik szobába a tv elé, onnan pedig max. enni vagy a wc-re megy, de oda százszor egy nap.
4: Adjátok el és költözzetek külön!
Vagy válasszátok le!
Hogy lehet egy felnőtt ember ilyen felelőtlen? Van egy családja, ott a felesége és a gyermeke, és ennyire nem foglalkozik az egészségével? Megvárja míg korházba kerül? Oké, hogy őt nem zavarja ha meghal, vagy súlyos állapotba kerül, de gondoljon már bele, hogy a családjának mekkora fájdalommal jár.
Miért nem megy orvoshoz? Azt hiszi örök élete van, vagy talán annyira magába fordult, esetleg szégyelli?
De amúgy igen, elég gusztustalan de fontosabb, hogy az egészségével játszik, családapa létére. Senkinek se hiányzik, semmilyen szempontból a korházba járkálás, ápolás. Nyilván megtennétek érte, mert szeretitek, de ez megelőzhető lenne ha elmenne orvoshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!