Én vagyok a nem normális, mert zavar? Mit csináljunk vele?
Jézusom, anyám detto ugyanez. Mondjuk ő nem jár olyan gyakran wc-re, de pl. reggelente rendszeresen arra kel fel, hogy szó szerint félig kint van belőle a sz*r és mire kiér a wc-re, már össze is csinálta magát. A wc-t meg a kádat otthagyja sz*rosan. Apámmal már rengetegszer mondtuk neki, hogy el kéne mennie orvoshoz, nem hajlandó.
Illetve ha kimegy wc-re, hiába szellőztet ki, még 2-3 óra múlva is sz*rszag van a fürdőszoba körül.
Alig van már meg pár db foga, de még ami megvan, azok is rohadnak, a szája rendesen hullaszagú.
Persze fogosvoshoz se megy el, mert hogy ő arra nem költ pénzt...De ha mondjuk neki, hogy nem is kerül pénzbe, akkor is talál valami kifogást, hogy de neki akkor sincs rá ideje, meg használ mindenféle gyógynövényes fogkrémet és azok majd helyrehozzák a fogait, stb...
Ja és ő is állandóan hangokat ad ki. A legrosszabb, hogy asztmás is, de azt a kis hörgőtágítós gyógyszert se szívogatja, mert állítólag szívproblémákat okoz...Emiatt állandóan azt hallgatjuk, ahogy fulladozik.
Az ilyen emberekkel szerintem nem sokat lehet tenni.
8-as
Apám 46 évesen halt meg, mert ugyanilyen igénytelen volt mint a kérdező apja. Csak mellé még alkesz is. Ugyanezeket a kérdéseket tettük fel neki mi is. Ott voltunk mi, a 3 gyereke, a felesége, egy család aminek ő kellene, hogy a feje legyen, miért nem veszi ezt figyelembe?
Az ilyen embernek hiába beszélsz. Ő otthon van, neki jó, neki minden szuper, őt nem érdekli semmi.
Apám a vége felé már csak enni és inni járt ki a szobából, egész nap feküdt, nem tidzstálkodott, több helyen fekélyes volt a bőre (emiatt később egy vérmérgezés is vitte el), büdös volt mint a dög. Ha egy közös ebéd alkalmával éppen méltóztatott kifáradni az ágyából, hogy velünk egyen, én felálltam és otthagytam az asztalt, mert nem lehetett megmaradni mellette.
Ezért írtam a kommentemben, hogy hiába beszél neki a családja, nem fog változni semmi, maximum ha otthagyják hogy ott rohadjon meg a saját dzsuvájában.
Mi is ezen voltunk, de mire anyám elintézte volna az albérletet és a válást, apám meghalt.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!