Normális, hogy zavar? Vagy önző lennék?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Anyám 55. 2éve van pasija. Ott lakik nálunk. Egy éve visszaszokott a piára. Kb.hetente 3x piásan jön haza. Arogáns, nagyképű ilyenkor. Mindenkit oszt. Ha sokat iszik, elég trágárul. Anyám azt mondja, majd beszél vele. Látszólag nem érdekli, leszállt a rózsaszín köd. Sok mindent nem csinál itthon a pasi. Gép meg a pia zömmel. Én is kapcsolatban élek, de nem lakunk együtt. Páromat is zavarja. Oké, hogy felnőtt vagyok meg minden... De az a mi házunk, ahol nem tudja, hogy kell viselkedni... És ez nagy baj. Szerintem.2019. márc. 19. 15:24
1/3 anonim válasza:
Ez anyád sara. A helyzet BIZTOS HOGY ROMLANI FOG!
2/3 anonim válasza:
28 éves vagy. Költözz el és hagy, hogy anyád a pasijával lakjon kettesben.
3/3 A kérdező kommentje:
Jah igen. Ezt nem írtam. Nagy házunk van, amit 1 éve saját költségen újítottam fel. Közel 1 millióból. Fele az enyém, fele anyámé. Akkor még úgy gondoltam, itt lakunk majd mind. Aztán kezdődött a piálás. Anyámék is költözhetnének. Ő hozott be valakit az életünkbe, aki nem tudja, hogy kell viselkedni. És nem várja el tőle. Ha normálisan viselkedne, semmi gond nem lenne.
2019. márc. 19. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!