Szerintetek mit tegyek? Regényt írtam, ha valaki rászánna annyi időt hogy elolvassa, hálás lennék! (A többi lent )
Az öcséd egy szobában van velük?
Mennyi idős az öcséd?
Mindig ilyenek voltak vagy ez újdonság?
Elég beteg szüleid vannak!
Sajnállak,de sokat nemtudsz tenni.
Maximum szólni a suliban egy tanárnak és akkor előveszik a szüleidet.
Bár nem hiszem hogy a szüleid azután jutalomban részesítenének téged,de nyílván nem vagy köteles elviselni az aberrált viselkedésüket.
Nagyon gusztustalan amit tesznek,mert egy 6 éves már valamennyit megért a dologból, ha véletlenül felébred és meglátja őket közben.
Abban a szobában nem fér el,amelyikben te is vagy?
Anyád nagyon beteg!!!
Szólj valakinek ezekről.
Valami családtagnak, akire esetleg hallgatnak.
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen fogalmazással a regényed még olvasás nélkül sem ér semmit. Bocs!
Maga a történet pedig mindennapos. Nyomtatott írásban a wc, az vécé, és még sorolhatnám a stilisztikai hibákat is.
Írj blogot, az sokakat érdekelhet, mert hasonló körülmények között él, stb., de könyv kiadására ez a történet nem alkalmas. Tényleg nem akarlak megbántani, de ez édeskevés egy regényhez.
Írom mindezt azért, mert olyan helyen dolgoztam, akik sorozatban adtak ki könyveket (újságírók), de tanulj, tanuld a szakmát, mert ez nem regény, ha csak egy kicsi részét mutattad be itt, akkor sem.
Sajnos nem lehet, hogy az én szobámba legyen, mert elég kicsi, két ágy nem férne el.
4-es: Sajnos ez nem regény, hanem a valóság, örülnék ha csak egy mese lenne...
Szerintetek mit tegyek? Regényt írtam, ha valaki rászánna annyi időt hogy elolvassa, hálás lennék! (A többi lent )
Ezt utolsó te hogy értelmeznéd máshogy? Előre megírta a regényt?
Ennél sokkal hosszabban írnak a kérdezők, mégsem jelzik előre, hogy regényt írtaM. Igen, belátom, hogy kétértelmű így utólag, de első olvasatra nagyon megtévesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!