Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Regényt írtam, ha valaki rászánna annyi időt hogy elolvassa, hálás lennék! (A többi lent )

Figyelt kérdés
Hát az a lényeg, hogy a szüleim elég érdekesen viselkednek, ami engem igazán zavar. Olyan fél éve anyukám a wc helyett az udvaron végzi a dolgát ( csak "pisil" odáig még nem jutott hálistennek hogy oda ****-on, de ez is épp eléggé zavaró). Az eléjén még arra méltatta magát, hogy leguggoljon, de mostmar azt se, és amint kimegyek az udvarra látni lehet...Célozgattam erre, a válasza pedig: "Az én udvarom, azt csinálok amit akarok". Meg ezek a dolgok, hogy pont akkor akarja a wc-t használni, amikor épp ott vagyok, máskor esze ágaban sincs...Meg félmesztelenül alszik, ami nem lenne baj, csak elég kicsi a házunk, az ő szobájukbol az én szobámon keresztül lehet kijutni, es ilyenkor látom, tudom, tudom, forduljak el de nem mindig lehet kiszámítani mikor jelenik így meg...Na meg apámmal hallom ahogy szexelnek, ugyebár kicsi a ház, és hallom, na ez is zavar, nem hiszem hogy ne lehetne megoldani azt, hogy senki ne tapasztalja rajtuk kívűl mikor ezt teszik. Meg az is zavar, hogy at öcsém ágyán csinálják, aki bármikor felébredhet...Meg egész nyíltan beszélnek a szexről, ami szerintem nem csak engem zavarna...Szerintem.

2017. aug. 25. 20:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyél kollégista, akkor csak a hétvégéken kell elviselned őket.
2017. aug. 25. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!