Miért én vagyok a sz"r, ha nem értek ahhoz, ami sosem érdekelt?
Át kellett mennem papámhoz segíteni, mert a vaskaput kaput, amit csinál, fel kellett tenni egy lécre. De az a léc olyan vékony, hogyha az egyik oldalát felteszed, akkor a másik lecsúszik. Ezt eljátszottuk 3x, és természetesen én voltam a szar, hogy "ezt sem tudod rendesen megcsinálni", "ehhez sem értesz", ha én neveltelek volna megtudnád mi a munka" és egyéb nyalánkságok. Meg hogy nem tudom megszerkeszteni egy kapu vázát, hegeszteni se tudsz normálisan". amit én csinálok, az nem munka, abban nem lehet elfáradni stb stb stb. De alapból az egész természete ilyen, tehát amit ő csinál az a jó, más munkája teljesen le van kakilva. Sosem érdekelt a vasakat, kalapácsokat, meg ezeket használó fizikai munka, én nem a kezemmel akarok, és nem is azzal fogok pénzt keresni, maximum vész esetén, ha nem lesz más. Nektek mi a véleményetek erről?
19/F
18
Ez igaz,függ az egyéntől. Vannak egyének,akik lassabban zárkoznak fel és vannak egyének,akik rugalmasak és folyamatosan haladnak a korral.
Viszont el kell foganunk az utobbi emebreket is! Egyszerűen őket nem lehet arra kötelezni,hogy "már pedig te folyamatosan változzál a korral".
Vannak,akik teljesen önmaguktól elfogadák a mai kor szellemét,mert ők ezt így gondolják. De vannak akik nem.
"Persze,nyugodtan baromozzunk is le egy olyan idős embert,aki nem tudott felzárkozni a mai felfogáshoz.
Nehogy esetleg megértsük a helyzetést..."
A pszichopata sorozatgyilkosok helyzetét is meg lehet érteni, de nem akkor amikor éppen kínoz valakit, hanem miután be lett zárva, és már nem árthat senkinek.
Totál felesleges ezt túlragozni!
Vannak emberek, akiknek jó érzékük van a mindenféle szereléshez, barkácsoláshoz, vannak akiknek meg nem. Ez nem évszázad, vagy életkor függvénye és soha nem is lesz az!
A Kérdezőnek is csak egy pluszt jelentene, ha megtanulna hegeszteni, még ha nem is hegesztőként akar megélni.
A nagyapját meg megfelelő tónusban figyelmeztetni kell a hangnemre, mert önmagában az életkor nem jogosít fel senkit, hogy a másikba törölje a szaros csizmáját, még ha az a másik fiatalabb is.
Ennyi!
ne foglalkozz vele, az én nagyapám is ilyen Kádár-korszakban megrekedt nagyokos.
azt nem képes feldolgozni, hogy bicikliszerelőhöz viszem a biciklit, mert nem tudom megjavítani..
képtelen megemészteni, hogy nem érdekel a szerelés, sőt a focin kívül semmi „férfias” dolog, a vezetés sem. meg azt is elmagyarázta, hogyan kell férfiasan biciklizni.
mondjuk én idősebb vagyok nálad, és egyszerűen megoldom: ha okoskodik, felállok és hazamegyek.
nem tudsz mit tenni, abban a korban nőttek, amiben a férfiaknak csak férfias, a nőknek csak női dolgot szabadott végezni.
„én neveltelek volna megtudnád mi a munka”
hát igen, mert ugye csak az a munka, amikor izzadt férfiak szerszámokkal hadonásznak, vagy nehéz dolgokat emelnek (irónia).
elképesztő, h sokan megrekedtek a 70es években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!