Mennyire baj az ha semmihez nem értek és nem is érdekel semmi?
Sajnos nincsen semmi amiben jó lennék, nem találtam meg a boldogságomat,
csak vagyok eszek-->hízok és a szüleimen élsősködök. Építkezésre a por miatt nem tudok menni, gyárba nincs felvétel a szakmámba meg tapasztalat nélkül nem vesznek fel így marad ez, de belegondoltam , ha felvennének azt sem tudnám mit kellene csinálni, papírom van tudásom nincs. Soha nem is érdekelt. Kihallottam a szüleim beszélgetését, azért nem tettek eddig ki mert azt gondolják kinyírom magam, holott nem, minden vágyam a régi ismerőseimmel találkozni az utcán fetrengve apróért kunyizva ammónia szagot árasztva.
Egy szóval, kellemetlen , de mégsincs kedvem változni, nekem a napi 1 kiló kenyér tea meg a wi-fi elég.
"Egy szóval, kellemetlen , de mégsincs kedvem változni, nekem a napi 1 kiló kenyér tea meg a wi-fi elég."
Ez teljesen jó hozzáállás szerintem. Túl sok ember szenved manapság azért, mert áldozatul esik annak a gondolkodásnak, hogy csak abban érdemes dolgozni amit szeretsz/ami érdekel. Én akkor jöttem erre rá, amikor felvettek komissiózónak.
Biztos, hogy nem eleg.
Eloskodj meg, de mondjuk arufeltoltonek, szaktudast nem igenylo allasokra jelentkezz, csak ne ezzel a dumaval.
Ha felvettek, adj nekik egy kis lovet, rendesebb kajat egyel, es szabadidodben probalj talalni dugo-pajtit. Tedd feljebb a minimumot.
1-es vagyok
Úgy értettem hogy az a jó, hogy ha nincsenek nagy igényeid akkor könnyebb lesz olyan munkát találni, amiben nem fogsz nagyon szenvedni.
És 29/F, ugye?
Balázska?
Amennyiben nem troll vagy, akkor miért nem mész el tanulni? Miért nem keresel munkát bárhol az országban, és mész melós szállóra ideiglenesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!