Miért én vagyok a sz"r, ha nem értek ahhoz, ami sosem érdekelt?
Át kellett mennem papámhoz segíteni, mert a vaskaput kaput, amit csinál, fel kellett tenni egy lécre. De az a léc olyan vékony, hogyha az egyik oldalát felteszed, akkor a másik lecsúszik. Ezt eljátszottuk 3x, és természetesen én voltam a szar, hogy "ezt sem tudod rendesen megcsinálni", "ehhez sem értesz", ha én neveltelek volna megtudnád mi a munka" és egyéb nyalánkságok. Meg hogy nem tudom megszerkeszteni egy kapu vázát, hegeszteni se tudsz normálisan". amit én csinálok, az nem munka, abban nem lehet elfáradni stb stb stb. De alapból az egész természete ilyen, tehát amit ő csinál az a jó, más munkája teljesen le van kakilva. Sosem érdekelt a vasakat, kalapácsokat, meg ezeket használó fizikai munka, én nem a kezemmel akarok, és nem is azzal fogok pénzt keresni, maximum vész esetén, ha nem lesz más. Nektek mi a véleményetek erről?
19/F
Pedig egy férfinak ezek alap tulajdonságok!
22F
Miért nem sz9ltál rá hogy normálisan beszéljen hozzád?
Nyúl
Biztos elmondta ezeket a zsémbes nagyapjának is ezért a kérdés sem ez.
Az emberek nem egyformák.
Én egy 165 cm-es, 55kg-os, nem túl fiatal heteroszexuális nő vagyok, de ha kell villanyt szerelek, gáztűzhelyet cserélek, ahogy mosdót, és vécét is, miközben kifestem és átmázolom a lakást, a nem túl bonyolult dolgokat meg átkárpitozom.
Amihez nincs türelmem, az a burkolás, de laminált padlót bármikor leteszek. A gond csak az, hogy ahogy öregszem, kezdek tériszonyos lenni és probléma a létrázás.
A szakmám könyvelő, azzal keresem a kalácskámat, de megtanított az élet, hogy nem árt ügyesnek lenni a házunk táján.
De megnyugtatlak, a férjem egy antitalentum, ha a kezében van egy szög és egy kalapács, a szöggel akarja a falba verni a kalapácsot.
Így a fene sem erőlteti nála a dolgokat, eljár dolgozni és jól keres. Valójában amit én nem csinálok meg, mert nem értek hozzá, vagy nincs kedvem, esetleg a fizikai erőm kevés hozzá, arra megkeresi a rávalót és béke van.
Egyébként ezek a dolgok engem sem érdekeltek, de türelmetlen ember vagyok és míg embert keresnék, vagy rimánkodnék valakinek, aki hiteget és vagy jön, vagy nem jön, addig én 100x megcsinálom, ingyen!
Tűrsz,és hallgatsz más nem tehetsz !
Ez se tart öröké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!