Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért én vagyok a sz"r, ha...

Miért én vagyok a sz"r, ha nem értek ahhoz, ami sosem érdekelt?

Figyelt kérdés

Át kellett mennem papámhoz segíteni, mert a vaskaput kaput, amit csinál, fel kellett tenni egy lécre. De az a léc olyan vékony, hogyha az egyik oldalát felteszed, akkor a másik lecsúszik. Ezt eljátszottuk 3x, és természetesen én voltam a szar, hogy "ezt sem tudod rendesen megcsinálni", "ehhez sem értesz", ha én neveltelek volna megtudnád mi a munka" és egyéb nyalánkságok. Meg hogy nem tudom megszerkeszteni egy kapu vázát, hegeszteni se tudsz normálisan". amit én csinálok, az nem munka, abban nem lehet elfáradni stb stb stb. De alapból az egész természete ilyen, tehát amit ő csinál az a jó, más munkája teljesen le van kakilva. Sosem érdekelt a vasakat, kalapácsokat, meg ezeket használó fizikai munka, én nem a kezemmel akarok, és nem is azzal fogok pénzt keresni, maximum vész esetén, ha nem lesz más. Nektek mi a véleményetek erről?

19/F

2021. febr. 1. 16:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tesznek itt páran, mintha a hegesztés olyan egyszerű lenne.

Ezek a nagyokos készítik a kókány munkákat, amikor két fém illesztése úgy néz ki, mintha fecske rakott volna fészket.

2021. febr. 1. 17:34
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Más korosztály, Ő ebben nőtt fel, ért ezekhez a dolgokhoz, neki nem probléma megcsinálni - és magához viszonyítva életképtelennek tartja azt aki ezekhez nem ért.

Nekem dédapám volt rendkívül talpraesett, Ő megjárta a Szibériai hadifogságot, és pl. neki tök természetes volt, hogy ilyen időben kint a kertben lévő patakban 5 perc alatt megfürdött, minden nap (akkor még bent nem volt fürdőszoba).

Engem ma már nehéz lenne erre rávenni :) Pedig talpraesett vagyok, és életképesnek tartom magam.

30/F

2021. febr. 1. 17:39
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
A nagyapád ostoba. Ezen nincs mit szépíteni h más korban nőtt fel, meg akkoriban ez volt, meg az volt.. A nagyapád valószínűleg fiatalon is hülye volt, azért ilyen most.
2021. febr. 1. 17:49
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

13-as

Te azt nem tudod felfogni a kis agyacskáddal,hogy egy teljesen más világban nőtt fel?

Tudod,ezek a korosztályok nem tudnak könnyen alakalmazkodni.

De ezeket hiába is mondom neked,nem fogod fel.

2021. febr. 1. 17:55
 15/25 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező,sajnos ez a korosztály ilyen.

Nem volt szép dolog a papád magatartása,de ezeket el kell fogadni.

2021. febr. 1. 17:56
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

"Te azt nem tudod felfogni a kis agyacskáddal,hogy egy teljesen más világban nőtt fel?

Tudod,ezek a korosztályok nem tudnak könnyen alakalmazkodni."

Ez baromság. Kb annyi értelme van mint a mai fiatalozásnak. Mint ha minden öregember ugyanúgy viselkedne. Pont annyira különbözőek mint a 30 évesek. Az egyik barom a másik meg nem. Ne mentegessük már.

2021. febr. 1. 18:06
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

Persze,nyugodtan baromozzunk is le egy olyan idős embert,aki nem tudott felzárkozni a mai felfogáshoz.

Nehogy esetleg megértsük a helyzetést...

2021. febr. 1. 18:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
17: pedig van benne valami. Nem lehet a "más világban nőtt"-re fogni ezt. Ismerek két nénit, egyidősek, egy faluban nőttek fel, rokonok is. Egyikük internetezik, másikuk egy nyomógombos mobilt sem tud kezelni. Ez nem függ a "más világban nőtt fel" dolgoktól. Csakis egyéntől.
2021. febr. 1. 18:15
 19/25 anonim ***** válasza:

5ös jól írja!!

Még kell mondani a felnőttnek is: így nem beszéljen veled!

2021. febr. 1. 18:17
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, mindent átgondolok.
2021. febr. 1. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!