Apukám testvére közeli rokon?
Az a baj hogy a kérdező nem úgy tette fel a kérdést hogy arra értelmi választ lehessen adni!
1. A kérdésbe nem írta bele hogy szomszédok nekem meg ha a kérdésre eszembe jut egy válasz nem vagyok köteles elolvasni minden választ (már csak azért sem mert felbsz hogy a normális válaszok le vannak pontozva a sggnyalások meg magas százalékon virítanak).
2. Annyit írt a kérdésbe hogy "parancsolgat" nyilván erre minden idi*ta azt fogja írni hogy "nem áll jogában" aki meg le meri írni hogy gondolkozzon el az egy utolsó paraszt. Hagyjuk már. Meg kellett volna fogalmaznia mi az a parancsolgatás. Megkéri valamire de ő ahelyett hogy megfontolja inkább parancsolgatásnak fogja fel.
3. Nem arról van szó hogy egy helyen laknak de nyilván a srác a szüleivel él ezért miért is ne szólhatna bele az életébe egy másik felnőtt is? Éljen külön háztartásban és akkor azt enged be akit akar
Erről beszélt a #11-es válasz 2. Pontjában. Lehet hogy csak egy besértődött kisfiúcskáról beszélünk aki vernyog mert mondjuk bunkón megjegyezte neki ez a rokon hogy "jó lenne ha nem mindig a testvérem nyirna a füvet". Ami egy igen bunkó beszólás mert nem az ő feladata korrigálni a testvére elbszott gyereknevelését, de mégis egy tök normális kérés.
És az hogy most a kérdező úgy tette fel a kérdést hogy "szokott nekem parancsolgatni" nyilván mindenki azt írja hogy nem és csak akinek esze van az gondolkozik el hogy hm "több információt pls meet ezzel nem megyünk semmire".
#16 felnevetettem, imádom az iróniád :D
#17 így van. Semmit nem írt le csak annyit hogy 23f és parancsolgat neki. De nincs bővebb infó hogy mégis mit parancsol. Így nehéz választ adni hogy a fiúcska a hisztis vagy a rokon a bunkó. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!