Elvárható, hogy máskor (nem pont a születésnapján) tartsuk a kisfiam 5. születésnapját, csak azért, mert a Nagymamája nem ér rá akkor?
28!
Még valamit azért hozzátennék ehhez a barátok fontosabbak mint az unoka témához: itt kb 99,999% az anyós a szóban forgó nagymama, akit a kerdezo egyértelműen ki nem állhat. Valószínűleg a nagymama túl sokat nem juthat az unoka közelébe. Ne haragudj, de simán értető ilsen esetben, hogy a barátok állnák nála az első helyen.
#31: De igen, már a címből kiderült. A létszám nem, de az igen, hogy a mama azt akarja, ne akkor legyen megtartva. Legalábbis nekem lejött, bocs...
És ha elolvasod a kérdést, itt nem az unokát kell meggyőzni. Hanem konkrétan a nagymamát, mert ő van megsértődve azon, hogy a kisfiút nélküle akarják megünnepelni!
És erre kellene megoldás... És nekem az se jött le, hogy az anya utálná az anyóst, szerintem ha így lenne, nem rágódna rajta.
Az pedig meg, hogy természetes, hogy a barátai a fontosabbak... OK, de akkor ne sértődjön meg azon, hogy a szülőknek meg természetesen a saját gyermekük a fontosabb.
Nem várható el.
Ha szombaton van, akkor szombaton kell felköszönteni.
A mamának is tudnia kéne, hogy mikor van az unokája születésnapja. Ha nem ér rá, akkor előtte vagy utána ő külön felköszönti.
Nem csoda, hogy ennyi ideggyenge ember van, ha egy eltolt szülinapba is belebetegednek.
Irigyellek nagyon.
Attól, hogy ti a napján tartjátok, miért ne mehetnének a nagyszülők pár nappal később köszönteni?
Nálunk annyi a szabály, hogy a napján van torta. De ha 2 nappal később jönnek, is szívesen látjuk a rokonokat (be sem férne egyszerre mindenki a lakásba), ilyenkor is van üdítő, pogácsa, ha van hozzá érkezésem, akkor muffin, szóval vmi gyorsan összedobós kíválnivaló.
Mondjuk tavaly 3 tortája volt a gyereknek, mert kivételesen nekünk is rosszul jött ki maga a napja, így nem aznap ünnepeltük meg. vagyis aznap felköszöntöttük reggel, de a tortát a suliba vitte, ott tortáztak. Majd hétvégén jöttek a nagyszülők, unokatesók, akkor volt rendelt torta, illetve következő nap jöttek a kis barátai páran, arra megint sütöttem egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!