Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Elvárható, hogy máskor (nem...

Elvárható, hogy máskor (nem pont a születésnapján) tartsuk a kisfiam 5. születésnapját, csak azért, mert a Nagymamája nem ér rá akkor?

Figyelt kérdés
Én aznap szeretném tartani, akinek jó jön, akinek nem jó, az nem. De ebből sértődés van, mert a Nagymamának nem jó az a nap, mert szüretelni megy..
2019. okt. 6. 16:22
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell elvenni a szülinapját. Az eredeti kérdésből nem derült ki, higy ez egy előre megszervezett, több fős buli. Egyértelmű, higy ezt egyetlen ember miatt nem kell átszervezni. A nagymama nem lesz aznap jelen, mert nem ér rá. Ezt kell a gyerekkel megértetni. Lehet úgy, hogy jól fogadja, mint már írtam, ha a jo kapcsolat a cél, es lehet ugy is, hogy utalat legyen a vege, ami inkabb celja itt a kérdezőnek. Rajta múlik csak, hogy a gyereknek milyen élmény lesz a szülinap és a nagymama
2019. okt. 6. 18:41
 32/40 anonim ***** válasza:
20%

28!

Még valamit azért hozzátennék ehhez a barátok fontosabbak mint az unoka témához: itt kb 99,999% az anyós a szóban forgó nagymama, akit a kerdezo egyértelműen ki nem állhat. Valószínűleg a nagymama túl sokat nem juthat az unoka közelébe. Ne haragudj, de simán értető ilsen esetben, hogy a barátok állnák nála az első helyen.

2019. okt. 6. 18:44
 33/40 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy az lenne a célom, hogy a saját gyerekem utálja a nagyanyját?
2019. okt. 6. 18:44
 34/40 A kérdező kommentje:
Na jó..:D Te mindig ilyen hamar alkotsz véleményt és ítélkezel, úgy hogy fogalmad sincs semmiről utolsó?
2019. okt. 6. 18:45
 35/40 anonim ***** válasza:
78%

#31: De igen, már a címből kiderült. A létszám nem, de az igen, hogy a mama azt akarja, ne akkor legyen megtartva. Legalábbis nekem lejött, bocs...

És ha elolvasod a kérdést, itt nem az unokát kell meggyőzni. Hanem konkrétan a nagymamát, mert ő van megsértődve azon, hogy a kisfiút nélküle akarják megünnepelni!

És erre kellene megoldás... És nekem az se jött le, hogy az anya utálná az anyóst, szerintem ha így lenne, nem rágódna rajta.

Az pedig meg, hogy természetes, hogy a barátai a fontosabbak... OK, de akkor ne sértődjön meg azon, hogy a szülőknek meg természetesen a saját gyermekük a fontosabb.

2019. okt. 6. 18:55
 36/40 anonim ***** válasza:
33%
Nekem igy jött le, kérdező. De nyilván te tudod. Elvárni meg amúgy a világon semmit se kell és nem is lehet, max magaddal szemben lehetnek elvárásaid. Amúgy meg te már amúgy is eldöntötted, hogy aznap tartod. Mondjuk ez a rész nem kicsit visszatetsző " akinek jó jön, akinek nem jó, az nem."
2019. okt. 6. 19:08
 37/40 anonim ***** válasza:
58%

Nem várható el.

Ha szombaton van, akkor szombaton kell felköszönteni.

A mamának is tudnia kéne, hogy mikor van az unokája születésnapja. Ha nem ér rá, akkor előtte vagy utána ő külön felköszönti.

2019. okt. 6. 20:35
 38/40 anonim ***** válasza:
42%

Nem csoda, hogy ennyi ideggyenge ember van, ha egy eltolt szülinapba is belebetegednek.

Irigyellek nagyon.

2019. okt. 7. 01:34
 39/40 anonim ***** válasza:
54%

Attól, hogy ti a napján tartjátok, miért ne mehetnének a nagyszülők pár nappal később köszönteni?

Nálunk annyi a szabály, hogy a napján van torta. De ha 2 nappal később jönnek, is szívesen látjuk a rokonokat (be sem férne egyszerre mindenki a lakásba), ilyenkor is van üdítő, pogácsa, ha van hozzá érkezésem, akkor muffin, szóval vmi gyorsan összedobós kíválnivaló.

Mondjuk tavaly 3 tortája volt a gyereknek, mert kivételesen nekünk is rosszul jött ki maga a napja, így nem aznap ünnepeltük meg. vagyis aznap felköszöntöttük reggel, de a tortát a suliba vitte, ott tortáztak. Majd hétvégén jöttek a nagyszülők, unokatesók, akkor volt rendelt torta, illetve következő nap jöttek a kis barátai páran, arra megint sütöttem egy kicsit.

2019. okt. 7. 11:07
 40/40 anonim ***** válasza:
64%
Mi minden születésnapot az adott napon tartunk. Aki nem ér rá az telefonon köszönti fel az ünnepeltet és akkor ad ajándékot mikor legközelebb találkozunk. Sosem volt ebből sértődés a mi családunkban.
2019. okt. 7. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!