Elvárható, hogy máskor (nem pont a születésnapján) tartsuk a kisfiam 5. születésnapját, csak azért, mert a Nagymamája nem ér rá akkor?
19!
Hozzáállás és előadás kérdése. Ha a te szüleid is úgy adták elő, hogy "azért kell később megtartani, mert a Kovács nagyi nem ér rá, mert fontosabb neki a szuret" akkor nyilván nem érzi magát az ember ünnepeltnek. Ennek a megoldásához kell egy kis akarás, meg jó adag érzelmi intelligencia. Lehet a gyereket bántani vele, és lehet a gyereknek örömet okozni vele.
#22: miattam lett később megtartva, mert iskolai táborban voltam. Mégsem éreztem igazi születésnapomnak, mert nem volt az! Ennyi.
Akárhogy tálalják ilyen esetben, akkor sem aznap van. Az csak ilyen. "utólagos".
Épp ezért, nálunk ha hétköznapra esik, egy kisebb torta akkor is van! :)
24!
Na és akkor mi van, ha nem akkor van? Ritka hisztis egy emberke lehetsz
#24: nem vagyok hisztis. Ha utólag van, akkor annyi van, hogy nem érzem magam ünnepeltnek. Tehát akkor kb. inkább utólag ne is legyen, ennyi. Még az is jobb.
De a kérdés amúgy sem rólam szól. Hanem egy gyerekről. És tarthatók hisztisnek, de továbbra sem tartom jó ötletnek, hogy a mama nem ér rá, ezért elvesszük a szülinapját "mindegy neki, mikor ünneplik" felkiáltással, csak mert a kedves mama inkább a barátainak segít, mert ők fontosabbak, mint az unokája. És szomorú, hogy sokak szerint ez a helyes.
Ha a mama megélhetése múlna rajta, még el is fogadnám. De így a mama szépen törődjön bele, hogy a gyereket megünneplik a születésnapján, ő pedig felköszöntheti egy héttel később.
Szerintem itt pont a kedves mama hisztizik a kimaradt buli miatt, holott pont ő szervezett rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!