Elvárható, hogy máskor (nem pont a születésnapján) tartsuk a kisfiam 5. születésnapját, csak azért, mert a Nagymamája nem ér rá akkor?
11!
Jaja, de bunkó. Mert képes szüretelni menni, ami időhöz van kötve. Szerintem minimum kövezzük meg. A gyereket nem lehet egy hét múlva korulugralni ? Az 5 éves max annyit vész eszre, hogy de jó, múlt szombaton is volt torta, most is van, múlt szombaton kaptam anyaéktól ajándékot, most meg a mamától, de jó.
#12: ha így történne, akkor a gyerek is örülne. De ha teljesen eltolják, akkor az a gyerek szemszögéből: nem vagyok fontos, a mama fontosabb még a születésnapomon is.
Ez a nap a gyerek születésnapja. A mama felköszöntheti később is. De nem hinném, hogy egy szüret miatt a gyereket kellene büntetni.
14!
Na és hol van megírva, hogy nem így történne? A kérdező megoldhatna így is. A gyereknek eszébe nem jutna, hogy ő nem fontos. De akkor se jutna eszébe, ha az egész születésnapot eltolnak, mert ha anyukának lenne egy icipici esze, akkor azt mondaná, higy "Pistike, szombaton van a születésnapod, de a mama akkor nem ér rá, mert dolga van, így a következő héten fogjuk ünnepelni, hogy ő is veled tudjon örülni. " Máris azt érzi a gyerek, hogy fontos, a mama vele akar örülni.
"Na és hol van megírva, hogy nem így történne? "
A kérdés címében. Máskor megtartani... És nem máskor IS...
Az meg hogy nem venné rossz néven: a gyerek nem hülye, csak kicsi. És nem tudnák úgy beadagolni neki, hogy örüljön neki. Legalábbis nekem nem tudták volna.
A szülinap az szülinap. És pont. Ettől függetlenül a mama felköszöntheti később, nem kell érte megkövezni, jól is érezhetik magukat. De emiatt a gyerektöl nem szabad elvenni a születésnapjának a megünneplésének az örömét. Szerintem.
Nekem is volt már később tartva. És nem éreztem magam ünnepeltnek. Mert hiába mondták, hogy boldog születésnapot, ha tudtam, hogy nem akkor van a születésnapom.
Csak nekem jött le AZ, hogy a NAGYI haragszik, hogy nem hozzá igazítják a tortázós bulit? 3n megtartanám a helyedben a napján
A kedves mama meg adjon ajándékot akkor amikor ráér.
Nekem kicsit speckó helyzet Bt a szülinapom . Szilveszter. De
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!