Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti meg tudnátok ezt bocsajtani...

Ti meg tudnátok ezt bocsajtani a mamatoknak?

Figyelt kérdés
31 eves vagyok és kb 5 eves korom óta nem lattam az apai nagyszüleimet. Sajnis már csak a Mamám él, Papam 2 éve meghalt. Kb fel eve felvettem a kapcsolatot a mamaval és levelezunk, emailen. Megbeszéltük hogy nemsokára talalkozunk szemelyesen. Messze lakik kb 1500kmre a saját apám se keresett 5eves korom ota, de vele nem szeretnék talalkozni, rá valamiert jobban haragszom,bár a mama erőlteti hogy talalklzzak majd vele is, mert apám is abban a városban el ahol a mama, de en nem szeretnék vele.

2019. szept. 23. 09:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

"ha fizeti a kiadásaimat, akkor az időmet rászánnom"

Egyáltalán nem biztos, hogy a nagymamának telik rá, hogy kifizesse.

Amúgy meg 1500 km nagyon nagy távolság, nem meglepő, hogy nem tudott kapcsolatot tartani veled.

2019. szept. 23. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
Megbocsátani megbocsátanék, de nem szeretnék találkozni vele.
2019. szept. 23. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
En a mamaval se vettem volna fel a kapcsolatot.
2019. szept. 23. 12:58
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Ez tipikusan ilyen nyögve nyelős eset. Nekem az ilyen nem apa, hanem spermadonor, innentől feleslegesnek tartanám az egészet. Van egy vérkötelék, nem egy olyan nagy dolog szerintem, tökmindegy hogy megbocsátasz-e vagy nem, sosem lesz a nagymamád, és sosem lesz az édesapád, mert nem voltak ott, amikor azok lehettek volna. Ez gyerekkorban számít.
2019. szept. 23. 13:24
 15/19 anonim ***** válasza:
22%
Ha a nagymama nem akarja fizetni az unoka kiutazását, akkor nincs erkölcsi alapja kérni tőle. Akinek egy egész élet munkája után nincs erre pénze (akár ez nyugaton kétheti nyugdíja, keleten meg kéthavi akkor is, ha unoka szolidabb szállást keres, olyankor megy, amikor van különlegesen akciós fapados járat, legolcsóbb kisautó béreli), attól csak szöveg, hogy mennyire szeretné látni az unokáját...
2019. szept. 23. 13:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsi leszek hogy mivel indokolja. Nem nála leszek elszallasolva, hanem apartmant berelek, mert nem ajanlotta fel hogy nala legyek arra az 1 hetre.
2019. szept. 23. 13:44
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Mit kellene megbocsátani?A mamád nem hibás,hogy az apád nem keresettMindenképp találkozz a mamával,a többit majd eldöntöd utána.
2019. szept. 23. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Ha kíváncsi lett volna Rád, megkereshetett volna. Engem is elhagyott az "apám" csecsemő koromban, mert másik nő kellett neki. Nem is ismerem a szüleit és nem is vagyok rájuk kíváncsi.

36/N

2019. szept. 23. 17:43
 19/19 anonim ***** válasza:
79%

Én a helyedben a mamáddal találkoznék. Gondolom van magyarázata arra, hogy miért nem keresett.

Apukád esetében teljesen más a szitu, neki nem bocsátanék meg.

2019. szept. 24. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!